Garda uzkoda - laša pīrāgi

Izcep gardus pīrādziņus, kas sasildis gan vēderu, gan māju!

Vari izmēģināt izcept šādus pīrāgus arī, liekot biezpienu un spinātu pildījumu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vari izmēģināt izcept šādus pīrāgus arī, liekot biezpienu un spinātu pildījumu!

Sastāvdaļas:

  1. Filo mīkla - 1 iepakojums
  2. laša fileja - 200g
  3. svaigais siers - 1 ēdamk.
  4. olas - 2 gab.
  5. svaigas bazilika lapiņas - 1 sauja

Gatavošana:

  • Laša fileju sakapā kopā ar baziliku, pievieno svaigo sieru un 1 olas dzeltenumu.
  • Olu baltumu pievieno otrai olai un sajauc tās.
  • Filo mīklu atlaidina.
  • Mīklas lapu liek uz galda un saloka 4 kārtās, lai veidojas gara taisnstūra loksne.
  • Loksni iesmērē ar olu.
  • Galā liek 1 tējkaroti laša pildījuma un veido trijstūra formas pīrāgu, lokot no viena stūra uz malu, pārveļ tālāk, līdz pīrāgiem izveidojas vairākas kārtas.
  • Pagatavo arī pārējos pīrāgus un liek cepties.
  • Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem un cep 15-20 minūtes.

Recepte: ''Aikāgaršo''

Reklāma
Reklāma

 

 

Sastāvdaļas