Pikantā vistas šnicele ar tomātiem

Ir dienas, kad kārojas kaut kas pikants. Kad nu tāda diena ir pienākusi arī Tev, pagatavo pikanto šniceli!

Šādas šniceles var pasniegt ar kartupeļu biezeni un salātiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šādas šniceles var pasniegt ar kartupeļu biezeni un salātiem.

Sastāvdaļas:

  1. atkauloti vistu šķiņķīši
  2. ķiploks
  3. milti
  4. ola
  5. bazilika pesto
  6. sinepes
  7. majonēze
  8. tomāti
  9. siers
  10. sāls, pipari

Gatavošana:

  • Vistu šķiņķīšus atkaulo, tiem noņem ādu un biezākajās vietās ar nazi nedaudz iegraiza.
  • Šķiņķīšus apkaisa ar sāli un pipariem, un uzspiež ķiploku.
  • Panē miltos un olā, un no abām pusēm apcep.
  • Ņem bazilika pesto, pievieno sinepes un nedaudz majonēzi.
  • Mērcīti samaisa un smērē uz katras šnicelītes.
  • Uz šnicelēm virsū liek tomātu šķēles, pārkaisa ar sieru un liek cepeškrāsnī uz lēnas uguns cepties.

Reklāma
Reklāma

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas