Astroloģe: labvēlīgākie periodi mazuļa plānošanai katrai horoskopa zīmei 2016. gadā

Kaut gan Latvija, tāpat kā visa Eiropa, pamazām noveco, uz kopējā fona Latvijas ģimenes var pozitīvi izcelties. Arī 2015. gadā dzimstība Latvijā turpinājusi pieaugt. Arvien vairāk ģimenēs dzimis otrais, trešais un pat ceturtais bērniņš. 2016. gada ģimenes plānošanas prognozes atklāj astroloģe Agnese Fūrmane. 

2015. gads - labs laiks ģimenes pieaugumam

FOTO: Shutterstock.com

2015. gads - labs laiks ģimenes pieaugumam

Kas tad mūs sagaida 2016. gadā? Ja iepriekšējā gada pārvaldnieks Jupiters bija kā Ziemassvētku vecītis, kurš dāsni dāvāja dāvanas, tad šī gada pārvaldnieks Marss (gads astroloģijā sākas ar pavasara Saulgriežiem un tie šogad gaidāmi 20. martā) pārstāv pavisam citu enerģiju. Tā ir dinamika, ātrums, spriedze, darbība, kustība. 
 

Marss atbild ne tikai par mūsu fizisko spēku un aktīvu rīcību, bet arī par seksuālitāti un tās izpausmes veidiem. Tāpēc pāriem, kuri vēlēsies ieņemt bērniņu, 2016. gadā , būs jāspēlē pēc Marsa noteikumiem.

Vislabākais veids, kā Marsam izpatikt, ir ikdienā vairāk nodarboties ar fisiskām aktivitātēm, tai skaitā arī grūtniecības laikā. Protams, slodzi samazinot un piemērojot  attiecīgai sagatavotības pakāpei. Ieteicams apzināt arī citus veidus, kā novadīt lieko spriedzi, kura traucē būt harmonijā ar sevi.
 

Veiksmīgākas horoskopa zīmes līdz septembrim – Jaunavas, Vērši, Mežāži, sākot ar septembri – Svari, Dvīņi, Ūdensvīri.
 

Un tagad sīkāk par katru no horoskopa zīmēm:

Auns: mēklēsi dzīves jēgu vai centīsies sevi realizēt profesionāli, varbūt darīsi abas lietas vienlaicīgi. Galvenā uzmanība būs pievērsta pašrealizācijai, darbam. Ja tomēr rodas vēlme pēc ģimenes pieauguma, labākais brīdis mazuļa plānošanai būs jūlija beigas, augusts. 
 

Vērsis: lielisks laiks mazuļa plānošanai līdz pat septembrim. Tāpēc centies atlikt malā visas biznesa lietas un koncentrēties galvenajam dzīves mērķim. Kad vēl, ja ne tagad? Attiecību krīze ir garām un viss dzīvē iet uz augušu!
 

Dvīņi: daudziem Dvīņiem šis būs svarīgs gads attiecībās. Pienācis laiks nopietni pārdomāt, ar ko  vēlies vai nevēlies turpmāk būt vai nebūt kopā pa īstam. Kad tas būs skaidrs, arī uz mazuļa pieteikšanos ilgi nebūs jāgaida. Vislabākais laiks plānošanai sākot no septembra. Līdz tam iekārto mājokli un parūpējies par senčiem.
 

Vēzis: nevarētu teikt, ka bērnu tēma būs pati aktuālākā šajā gadā. Tomēr Tavs skats arvien vairāk un vairāk lūkosies ģimenes un māju virzienā. Līdz sākot ar rudeni sajūtu līmenī vislabāk jutīsies savās labajās, mīļajās mājas. Ar šadu noskaņojumu sirdī pie bērniņa ātri varēsi tikt. 
 

Lauva: attieksies pret bērnu lietām pavisam nopietni. Pat tad, ja beidzot būsi saņēmusies un jutīsies lielajam notikumam gatava, talkā var nākties likt pacietību un iecietību visos jautājumos, kas attiecas uz bērniem. Ja plāno otro vai trešo bērniņu, atceries, ka vecākais bērns nav pēkšņi kļuvis pieaudzis un viņam tava uzmanība nepieciešama joprojām.
 

Jaunava: šis ir Tavs gads. Tāpēc pozitīvu notikumu un izaicinājumu var būt pietiekoši daudz. Ja plāno vēl kādu mazuli vai gatavojies savai pirmajai grūtniecībai,  vislabākie ieņemšanas periodi būs no marta beigām līdz jūlija beigām, kā arī pašā gada nogalē – decembrī. Neaizmirsti parūpēties par vecākiem!
 

Svari: sākot ar 9. septembri zvaignes nostāsies Tev vislabvēlīgākajās pozīcijās. Tāpēc iespējams būs viss - gan veiksmīga grūtniecība, gan citi jauni, ļoti patīkami pavērsieni dzīvē. Lai notikumi risinātos tā, kā Tu to patiesi esi iedomājusies, atliek vien ļoti, ļoti vēlēties. Vēlies un Tev taps dots - tāds ir šis gads! 
 

Reklāma
Reklāma

Skorpions: kaut grūtākais jau aiz muguras, tomer joprojām jāmācās taupīt resursi un saudzīgāk jāapietas ar savu ķermeni. Tavas iespējas ir neierobežotas, bet laiku pa laikam arī Tev nepieciešama atpūta. Labvēlīgākie laiki mazuļa plānošanai no februāra līdz maija beigām, jūlijā, novembrī un decembrī.
 

Strēlnieks: iespējams, tev šogad tiks sagatavots pārsteigums – grūtniecība, kuru Tu nebūsi rūpīgi ieplānojusi. Taču, ja gaidi savu mazulīti piesakāmies jau ilgāku laiku, tieši šogad parādās iespēja piepildīt sapni par veiksmīgu grūtniecības iestāšanos, izmantojot moderno tehnoloģiju palīdzību vai citas netradicionālas metodes. Mūsdienās iespēju klāsts ir bagātīgs. Meklē atbalstu un tu to saņemsi.
 

Mežāzis: dziļās, iekšējās pārmaiņas, kuras skārušas tavu personību iepriekšējos gados,  ļaus saprast dzīves patiesās vērtības. Šis ir ļoti labs gads ceļošanai, jaunu apvāršņu apgūšanai. Ticība labajam palīdzēs kalnus gāzt. Ja vēlies ģimenes pieaugumu, vislabākais laiks mazuļa plānošanai ir sākot no augusta vidus. Ja nu galīgi nevari nociesties, vari mēģināt arī maijā.  
 

Ūdensvīrs: tavas domas bērnu jautājumos gada laikā vairākkārt var mainīties. Tomēr tas nenozīmē, ka neesi šim nozīmīgajam solim gatava. Vienkārši vēlies visu rūpīgi un pamatīgi izvērtēt. Partnera atbalsts un iespējas var būtiski ietekmēt gala lēmuma pieņemšanu.
 

Zivis: lielisks laiks partnerattiecībās. Iespējamas laulības vai laime jau esošajās savienībās. Kas gan vairāk vajadzīgs, lai šādā mīlošā gaisotnē sagaidītu piesakamies mazu atvasīti. Labākais laiks mazuļa ieņemšanai junija beigas, jūlijs, kā arī laiks līdz gada beigām sākot no oktobra. 
 



Individuālās prognozes par labāko auglības laiku astroloģiskā aspektā var veidot, izmantojot bezmaksas aplikāciju "Astrosecret" , kura pēc sievietes individuālajiem datiem nosaka labvēlīgākos laikus mazuļa ieņemšanai. Sīkāk ar aplikāciju variet iepazīties www.astrosecret.net, Android telefoniem to variet lejuplādēt arī Google Play veikalā.  Aplikācija sāka darboties pagājušā gada septembrī un guvusi lielu popularitāti.  2015. gadā, izmantojot aplikācijā norādītos datumus, grūtniecības iestāšanos atzīmējušas jau vairāk kā 400 sievietes.