Mirušas 10 gadus vecas meitenes vecāki saņem Ziemassvētku dāvanas no viņas

10 gadus vecā Lilija aizgāja aizsaulē šī gada novembrī – viņu gada laikā uzvarēja retas formas smadzeņu vēzis. Taču meitene, nevienam neko nesakot, pirms nāves rūpīgi gādāja dāvanas Ziemassvētkos saviem vecākiem, kuri tās saņem decembrī, kad Lilijas vairs nav starp dzīvajiem.

 Saņemtās dāvanas ir kā smeldzīgi pārsteigumi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Saņemtās dāvanas ir kā smeldzīgi pārsteigumi.

Par mazo Liliju Makkinstriju vēsta britu prese, intervējot nu jau mirušās meitenes māti. Makkinstriju ģimene ļoti cerēja, ka tomēr izdosies šī gada Ziemassvētkus sagaidīt kopā ar meitu, zinot, ka tie viņai būtu pēdējie. Lilija nomira pagājušajā mēnesī, taču tagad Makkinstriju ģimene ik pa laikam pa pastu saņem dažādus pārsteigumus – no savas mirušās Lilijas.
 

Eseksā mītošā ģimene teic, ka viņu dzīve ir sabrukusi pēc Lilijas aiziešanas mūžībā. Saņemtās dāvanas ir kā smeldzīgi pārsteigumi. Izrādījies, ka visu novembra mēnesi bērns „neatļauti” izmantojos tēva kredītkartes datus, lai internetā pasūtītu dāvanas vecākiem un brālim. Paciņās, kas jau saņemtas līdz šim, nav nekādu ļoti dārgu mantu, toties par katru ir īpaši piedomāts. Piemēram, brālis Ītens ir saņēmis džemperi – un tieši savā mīļākajā krāsā! Vēl Lilija demonstrējusi savu humora izjūtu, atsūtot viņam tērpu karnevālam – vistas kostīmu.
 

Frizieres Vikijas (42) un alus darītavas inženieris Endrjū (48) nespēj dusmoties par Lilijas „viltīgo” gājienu, faktiski bez atļaujas tērējot tēva naudu. „Mūsu skaistā, īpašā meitiņa sarūpēja mums emocionālus brīžus, sagādājot Ziemassvētkos dāvanas,” teic Vikija.
 

Mirusī meitene arīdzan atstājusi sava veida „testamentu” mantām, kas piederējušas viņai pašai un no kurām dažas tikušas kā dāvana pērnajos svētkos. Piemēram, Lilijas iPad’am jānonāk tēta īpašumā, bet klēpjdators novēlēts brālim. Savukārt visas Lilijas drēbes viņa novēlējusi labdarībai.

 

Reklāma
Reklāma

vots: www.kasjauns.lv