Naudas pievilināšanai: ko domāt un teikt, lai vienmēr būtu nauda

Atklājies, ka bagātie iekšēji vienmēr tādi jutušies. Arī tad, kad viņi tādi vēl nebija. Un par bagātību viņi nekad nav domājuši nākotnes izteiksmē, bet tikai tagadnē. Iemācies arī tu, kā piesaistīt naudu.

FOTO: Shutterstock.com

 

Agrīnā programmēšana
Katra no mums uzaug vidē, kur ir sava izpratne par naudu, un vēl, esot bērni, šo izpratni pārņemam un pat ieprogrammējam. Visnozīmīgākie ir pirmie septiņi dzīves gadi. Katru dienu atkārtojot: “Mums nav naudas, mēs to nevaram atļauties...”, tiek formēta bērna apziņa. Ieliktā programma izraisa izjūtas. Ja tās ir pozitīvas, rodas iespēja nopelnīt. Ja negatīvas, tieši otrādi – iespējas dzīvē tiek atgrūstas.
 

Nauda ir enerģija
Nauda ir cilvēka enerģijas daudzuma apliecinājums. Lai to iegūtu, ir jāsinhronizējas ar tās vibrāciju. Ja gaudīsies, ka naudas nav, nespēsi to izdarīt. Proti – cilvēka ķermenim ir brīnišķīga funkcija – tas veido energoapgādi dažādu nodomu īstenošanai. Piemēram, ja, būdama bez naudas, sāc izturēties pret dzīvi ar garšu, it kā tās jau būtu daudz, karmiskais ķermenis piedāvā situācijas, kurās viņš tieši tā jutīsies. Pēc trešās šādas situācijas cilvēks saņems energoapgādi, tas ir, naudas līdzekļus šādam dzīves stilam.
 

Noderīgs vingrinājums. Iedomājies, ka soļo maršu – ej un, piesitot papēdi pret zemi, skaļi skaiti: “Man ir daudz naudas! Man ir daudz naudas!” Atkārto to pēc iespējas vairāk un biežāk. Izskatīsies smieklīgi, bet šajā vingrinājumā ir kāda gudra ziņa. Lielākā daļa netic šai frāzei līdz septītajai atkārtojuma reizei. Pēc tam tā jau “iesēžas”, un viss notiek automātiski. Ja saņemsies un savam sakāmajam pievienosi drusciņu emociju (nu to, kā tu justos ar milzumu naudu), tas radīs jūtu plūsmu, kas raisīs naudu piesaistošas vibrācijas.  
 

Mācies dot ar prieku!
Mecenātiem (ne tiem, kas aukstasinīgi izrēķinājuši izdevīgumu) piemīt prasme dot priecājoties. Viņi praksē zina naudas plūsmas likumus – jo vairāk atdod, jo vairāk ienāk. Tagad iedomājies šo cilvēku bez naudas. Naudu var noņemt, bet iemaņa paliek. Brīdī, kad nav nekā, šāds cilvēks rīkosies tieši tāpat, kā ieradis – dalīsies ar emocijām, enerģiju, zināšanām. Pēc tam naudas līdzekļi viņam parādīsies nekavējoties – tāds ir Visuma, Dabas un Sirds likums.
 

Vingrinājums: pasaule dod man, ja es dodu tai!
Atrodi tuvākajā lokā cilvēku, kurš netiek galā ar kādu jautājumu, un velti viņam 10 procentu savas bagātības. Tā var būt nauda, laiks, emocijas vai zināšanas.  
 

Reklāma
Reklāma

Bailes no naudas
Ar jebkuru lietu, ko uztver emocionāli, tu sasaisties. Kad mīli, tev ir daudz emociju, kad baidies, tev arī ir daudz emociju. Jo vairāk baidies, jo vairāk sasaisties ar to, kas tevi biedē. Lai atbrīvotos no bailēm, tev sevī jārada iekšējais stāvoklis, kas ir mazliet vienaldzīgs, kurā nav tik lielas pietātes pret bailēm, ka naudas nepietiks, pietrūks u.tml. Ja īsti nesaproti, no kā tieši baidies, meklē pretīpašību. Padomā, kas tev sanāk vislabāk, un tad atrodi sevī pretējo īpašību. Ja esi ļoti skopa, esi devīga. Izšķērdīgajai ir jākļūst taupīgai. Tā līdzsvarosi naudas plūsmas enerģiju un atbrīvosies no bailēm.
 

Ticējumi naudas piesaistīšanai
•    No rīta un pirms gulētiešanas skandē naudas dainas, piemēram:
“Tev, Dieviņi, spēks, varīte,
Tev naudiņas dalīšana:
Šim saujiņu, tam saujiņu,
Man ar visu riekšaviņu.”
•    Lai mājās vienmēr būtu nauda, zem lieveņa paslēp trīs jaunas, spīdošas monētas un pasaki novēlējumu: “Zelts pie zelta, sudrabs pie sudraba, nauda pie naudas šajā mājā.”
•    Lai piesaistītu naudas un veiksmes enerģiju, ieber mazā bļodiņā trīs ēdamkarotes sāls. Virs tās – trīs karotes cukura un tikpat daudz neapstrādātu rīsu. Paņem atvērtu saspraudi un adatu iespraud bļodiņas saturā. To visu atstāj uz nakti, bet no rīta saspraudi piespraud savam apģērbam tā, lai tā nebūtu manāma citiem.
•    Pārskaiti naudu regulāri.
•    Glabā naudaszīmes nesalocītā, neburzītā veidā.
•    Neizdod naudu vakarā.
•    Maksā pie kases tā, lai izdod atlikumu.
•    Ciemos nemazgā traukus, lai nauda neietu mazumā.
•    Neturi maku ne uz galda, ne uz loga.
•    Neliec somu ar naudasmaku uz zemes.
 

Konsultē bioenerģētikas eksperts, izaugsmes treneris Andžejs Reiters un dziedniece Ilze Jansone
Kasjauns.lv/ žurnāls „Marta”

Avots: www.kasjauns.lv