Skaistuma plāns: ko varam pagūt, kad līdz Jaungada ballei divas nedēļas

Kā Jauno gadu sagaidīsi, tā arī to aizvadīsi – gadiem pārbaudīta tendence. Tādēļ nav nekā dīvaina, ka ikviena sieviete šajā pasakainajā dienā vēlas izskatīties nevainojami. Diemžēl pirmssvētku drudzī ir ļoti viegli par sevi aizmirst. Lai Jaungadā izskatītos par visiem 100 %, nepieciešams sevi savest kārtībā jau laicīgi, vēl jo vairāk tāpēc, ka dažas procedūras jāatjauno, tādēļ neilgi pirms svarīgā datuma labāk neeksperimentēt, bet veikt pārbaudītus skaistuma rituālus.

Laiks pirms Ziemassvētkiem nereti pārvēršas par nogurdinošu skrējienu, kas diemžēl atspoguļojas sejā. Tāpēc atlicini laiku relaksējošām procedūrām!

FOTO: Shutterstock.com

Laiks pirms Ziemassvētkiem nereti pārvēršas par nogurdinošu skrējienu, kas diemžēl atspoguļojas sejā. Tāpēc atlicini laiku relaksējošām procedūrām!



Divas nedēļas līdz Jaungadam 
Decembra otrā puse ir visdrudžainākais laiks, jo tieši šajā periodā mēs cenšamies pabeigt visus iesāktos darbus, un parasti to nav maz. Tāda stresa situācija var ietekmēt mūsu ārējo izskatu, izpaužoties ar maisiņiem zem acīm, neveselīgu sejas krāsu un vienkārši nogurumu. Tādēļ šajā grūtajā periodā nepieciešams atlicināt laiku atslābinošām SPA-procedūrām. Tās lieliski relaksē un nomierina organismu. Baseins, dubļu vannas, atslābinoša masāža, džakuzi – izvēlieties to, kas jums visvairāk patīk, lai pēc iespējas vairāk gūtu baudu un uz laiku aizmirstu par ikdienas steigu. 

 

Tik īsā laika posmā strauji atbrīvoties no liekā svara, protams, diez vai izdosies, tomēr, pateicoties dažām salonu procedūrām, var savilkt ādu un kaut vai vizuāli viduklī atbrīvoties no dažiem centimetriem. 


Piemēram, liekā šķidruma izvadīšanai no organisma, kas noved pie svara samazināšanas, var pieteikties uz aļģu ietīšanas procedūrām. Šādas procedūras mazina muskuļu sasprindzinājumu, sāpes locītavās, palīdz atbrīvoties no celulīta, atjauno ādas tonusu, piesātina ar vitamīniem un minerālvielām. 

Pirms ietīšanās vēlams veikt arī profesionālo pīlingu, tad aktīvās sastāvdaļas varēs iekļūt dziļāk, bet efekts būs daudz spilgtāks. 

Tāpat var apmeklēt arī pretcelulīta masāžas procedūru. Šāda masāža normalizē asinsriti, limfas plūsmu, vielmaiņu, tonizē muskuļus, izvada no organisma toksīnus un mazina tūsku. Ar īpašu masāžas tehniku uzlabojas asinsvadu sieniņu stāvoklis, mazinās tauku uzkrājums un celulīts. 

Jaungada naktī grasāties uzvilkt atklātu kleitu? Obligāti uzmanību pievērsiet dekoltē zonai! Skaistumkopšans salonos un klīnikās pastāv speciālas procedūras. Liftinga - maskas uz kolagēna bāzes kombinācijā ar tonizējošu masāžu pat nedaudz pacels krūtis un dekoltē zonu padarīs patiešām greznu. 


Nedēļa līdz Jaungadam 
Nedēļu pirms Jaungada svētkiem, jāparūpējas par iedegumu. Šim nolūkam var izmantot krēmu – autoiedegumu vai apmeklēt solāriju. Iegaumējiet, ka nav vērts ilgstoši sauļoties, solāriju apmeklējot pirmo reizi – 5 minūtes, otrreiz – 7 minūtes, ar 2 – 3 dienu intervālu. Jūsu āda iegūs vieglu iedeguma toni un izskatīsies dabīgi. 

Pienācis īstais laiks veikt epilāciju, vaska, enzīmu vai lāzera: āda saglabāsies gluda 3 – 4 nedēļas, bet, ja pēc procedūras pēkšņi parādās kairinājums – līdz svētkiem tas noteikti izzudīs. Ja dodat priekšroku depilācijai, to labāk veikt salonā, lai ādu traumētu minimāli un patērētu mazāk laika, kura mums jau tā pietrūkst pirmssvētku rosībā. 

Nokļūt pie friziera 31.decembrī praktiski ir neiespējami, tādēļ nepieciešams par matiem parūpēties jau laikus. Izveidojiet jaunu matu griezumu, ja nevēlaties kaut ko mainīt kardināli, aplīdziniet kaut vai šķeļošos galiņus. Salonā var sarīkot matu procedūru. Piemēram, matu piesātināšanu ar keratīnu vai veikt laminēšanu. Keratīns matus padara elastīgus un nostiprina tos. Laminēšana mata virsmu padara gludāku un mirdzošāku, mati kļūst biezāki, krāsa – noturīgāka. Pēc laminēšanas mati mazāk elektrizējas, nolīdzinās arī matu galiņi. 

Reklāma
Reklāma

Tas pats attiecas arī uz nagiem, uz pieņemšanu pie jebkura meistara var pieteikties jau iepriekš, vienkārši dot priekšroku noturīgajām gēllakām, kuras noturēsies līdz svētkiem un pēc tiem. 



Līdz Jaungadam 1 diena 
Ja konkrētu apstākļu dēļ neizdodas nokļūt pie nagu meistara, veiciet nagu dizainu kaut vai dienu pirms Jaungada. Kā manikīru padarīt noturīgāku, varat izlasīt ŠEIT 

Pat tad, ja Jaungada sagaidīšana nenotiks pludmalē, koptas kājas uzlabos garastāvokli un pašnovērtējumu. Tādēļ obligāti vajag ieplānot laiku kāju pīlingam, mitrināšanai, nagu lakošanai (var pat spilgtā krāsā, garastāvoklim). 

Parūpējieties par matiem. Pirms gulētiešanas uzlieciet masku matu mirdzumam. 

Pārdomājiet makijāžu. Bet vislabāk svētku makijāžu izmēģināt iepriekš, lai saprastu, cik tas aizņems laika un vai ir iegādāti visi nepieciešamie kosmētikas līdzekļi. 

Nedrīkst aizmirst, ja plānojat nopietnas procedūras, piemēram, botoksu, sejas lāzera procedūras vai ķīmisko pīlingu – tas jādara daudz agrāk, nekā divas nedēļas pirms Jaungada – minimums, decembra sākumā. 
 

Raksts publicēts sadarbībā ar skaistumkopšanas portālu Intensa.pro.lv