„Adventa mūzikas svētki Rīgā” bezmaksas noslēguma koncerts

Ceturtajā adventē, 21. decembrī, pulksten 14.00 Austras biedrība aicina uz Rīgas Lutera baznīcu, Torņakalna ielā 3/5, kur notiks dziesminieku koncertu cikla „Adventa mūzikas svētki Rīgā" noslēguma koncerts.

Katram dziesminiekiem ir savs pasaules skatījums, sirds sajūta

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Katram dziesminiekiem ir savs pasaules skatījums, sirds sajūta

 

Īsi pirms Ziemassvētkiem dziesmā satiksies Ieva Akuratere, Kārlis Kazāks, Silvija Silava, Vilnis Punka, Haralds Sīmanis un Arnis Miltiņš. Uzrunu teiks mācītājs Linards Rozentāls. Koncertu vadīs Ēriks Pozemkovskis.

Šo svētdien Rīgas Lutera baznīcā satiksies visi cikla „Adventa mūzikas svētki Rīgā” dalībnieki, lai kopā dāvātu mīlestības pilnu koncertu ikvienam klausītājam. Katram dziesminiekiem ir savs pasaules skatījums, sirds sajūta un vēstījums, bet tas ceļš ir ejams tikai kopā.

Reklāma
Reklāma

Austras biedrības pārstāvji pateicas ikvienam klausītājam, kurš šogad ir bijis klāt dažādos dziesminieku koncertos un nereti pārpildītās zālēs stāvējis kājās, novērtējot un cienot mūsu tautas dziesminieku radītās dziesmas un personības. Ziemassvētkos aicinām izbaudīt laiku ar sev tuvajiem cilvēkiem, dāvinot viens otram prieku un sirds Koncertu cikla idejas autore un producente – Signe Sniedze. Adventa mūzikas svētkus jau trešo gadu rīko Austras biedrība, atbalsta Rīgas dome un visas koncertos iesaistītās baznīcas. Ieeja bez maksas.