Pieburt vīrieti? Bet varbūt labāk tomēr nē...

Viņa ir viņu nobūrusi! Citādi būt nevar! Viņš ir pilnīgi apmāts! Kā bez prāta! Tādi bieži dzirdēti vārdi, kad kāds ir aizgājis pie kādas citas. Tā vien gribas pajautāt – vīrieti tiešām var pieburt? Un vai tās, kas buras, gadījumā nekaitē pašas sev?

 Ir situācijas, kad vīrieti izdodas piesaistīt, bet tas notiek tikai tajā gadījumā, ja viņš pats nezina, ko vēlas

FOTO: Shutterstock.com

Ir situācijas, kad vīrieti izdodas piesaistīt, bet tas notiek tikai tajā gadījumā, ja viņš pats nezina, ko vēlas

 

„Nevienu nevar ne pieburt, ne pievilināt, ne atburt! Ja kāds stāsta, ka var, visbiežāk tā ir vēlme uz nezinošu cilvēku rēķina nopelnīt naudu,” ļoti pārliecinoši saka ekstrasense Iveta Čevere. Bet kā tad tā?! Kā tad ar šausminošajiem stāstiņiem, ka vīrs pēkšņi kļuvis kā bez prāta kādas citas sievietes dēļ vai ģimeni pēkšņi sāk piemeklēt likstas, un tā vien šķiet, ka visai dzimtai uzlikts lāsts mūžu mūžos? Iveta tik nosmej: mēs ticam tam, kam paši vēlamies ticēt; ja kāds reāli var mums nodarīt pāri, tad tie esam tikai un vienīgi mēs paši. Jā, jā, tu tiešām nepārklausījies – dzīve ir tikai un vienīgi mūsu pašu un tā Visaugstākā rokās. 

 

Mūsu griba stiprāka par burvestībām 
„Katram cilvēkam piemīt sava griba, un to mainīt nav otra spēkos. Ir situācijas, kad vīrieti izdodas piesaistīt, bet tas notiek tikai tajā gadījumā, ja viņš pats nezina, ko vēlas, – viņa sirds ir brīva un viņš vēl nav apjautis, kādu sievieti vēlas sev blakus. Šajā brīdī uz viņu var iedarboties, taču jāzina, ka tas nebūs uz ilgu laiku. Pirmajā mirklī var šķist: redz, cik viss labi nokārtojas, bet jārēķinās, ka attiecībām nebūs lemts ilgs mūžs. Tiklīdz vīrietis sastaps savas dzīves mīlestību, viņš aizies neatskatoties, un šajā brīdī uz viņu nekādas burvestības vairs neiedarbosies! Mēs nevaram manipulēt ar cilvēku, kurš skaidri zina, ko vēlas. Mīlestību ar varu nevar iegūt,” uzsver Iveta Čevere. To, ka ar otra cilvēka gribu manipulēt nav iespējams, pierādīts jau sen. Tika veikti pat pētījumi, kuros cilvēkiem dziļas hipnozes laikā lika veikt dažādas darbības. Piemēram, ja bija kaut kas jāpaceļ, cilvēks to pacēla, taču, tiklīdz atskanēja pavēle kādu nogalināt, viņš pārstāja klausīt. Tas tādēļ, ka mums katram ir sava griba un pretēji tai nekad nerīkojamies. Pierādījies, ka arī hipnozē nav iespējams ievadīt tādu, kurš pats tam neļaujas. Ja pat nohipnotizēt visus nav iespējams, tad kur nu vēl likt rīkoties kādu pēc sava prāta!? 

Ja sieviete ir kā sadegusi uz kādu vīrieti un mēģina pielietot dažādus buršanās paņēmienus, viņai ir jāzina, ka viņa rīkojas pret Kosmosa likumiem. Ja Mārim lemts satikt un mīlēt Ilzi, viņš nevar būt kopā ar tevi, lai kā tev to gribētos. „Laulības tiek slēgtas debesīs, un katrs no mums satiek tādu partneri, kas mums ir labākais skolotājs. Ja kāda mēģina citai sievietei paredzētu vīrieti pieburt sev, viņa ne tikai nesaņem gaidīto rezultātu, bet pasliktina pati savu karmu, jo ir gribējusi izjaukt Kosmosa kārtību. Tas attiecas gan uz pašu „piebūrēju”, gan uz dziedniekiem, kas ir gatavi to darīt,” stāsta Iveta Čevere. 


Kas var uzlikt lāstu? 
Bet kā ar plaši izslavēto lāstu uzlikšanu? Arī to mums neviens nevar uzlikt? „Man ļoti bieži zvana un prasa – vai varu noņemt lāstu? Tad atbildu ar pretjautājumu – bet vai vispār zināt, kas ir lāsts? Tā ir negatīva informācija, ko cilvēks pats sev uzliek,” skaidro Iveta Čevere. Arī noskaust mums neviens neko nespēj. Ja kaut ko dzīvē zaudējam, tad vienīgi savu baiļu dēļ. Domām ir milzīgs spēks. Piemēram, tu baidies, ka kāds nelabvēlis apskaudīs tavu ģimenes laimi vai labklājību. Atliek tikai šai domai pieķerties un sākt baidīties, kad notikumi tiešām sāk risināties tev nelabvēlīgā virzienā. Domā, skauģis noskauda? Nekā! To izraisīja tavas domas un bailes. „Kā sacīja mans skolotājs – savas bailes ieslēdziet lādītē, bet atslēdziņu noslēpiet labi tālu!” smaida Iveta Čevere. Bailes neļauj ne tikai pilnvērtīgi dzīvot, baudot attiecības un darba augļus, bet piesaista arī negatīvus dzīves notikumus. Iespējams, pati jau esi pamanījusi – no kā visvairāk baidies, tas arī notiek. 

 

Trīs ienaidnieki un bezlaulības vainags galvā 
Bailes ir arī attiecību jaucējas. Ja domāsi, ka vīrietis var iemīlēties un aiziet pie citas, visdrīzāk tā arī notiks un to būsi veicinājusi pati ar savām domām. Vīrietis enerģētiskajā līmenī jūt, ka viņam neuzticas. Arī runas par to, ka viena sieviete otrai var uzlikt bezlaulības vainagu, ir muļķības. To sev uzliekam pašas. Katrai no mums ir trīs ienaidnieki, kurus bieži pavēršam pret sevi: bailes, pašapziņas trūkums un sevis noniecināšana. Ar to pietiek, lai pašas sevi nolemtu vientuļnieces liktenim un neviena cita sieviete pie tā nav vainīga. Tās, kuras nemīl sevi, nemīlēs arī citi. Kāpēc lai vīrietis būtu izņēmums? 

Jau senie grieķi teica: iepazīsti sevi, un tu iepazīsi pasauli. Katram ir jāaizrokas līdz savam kodolam, lai atrisinātu savu nelaimju cēloni. Vai arī jāmeklē kāds – tas var būt psihologs, astrologs, dziednieks –, kurš to var palīdzēt izdarīt. Taču ir jāapzinās, ka darbs ar sevi ir smags. „Jebkurš no speciālistiem var iedot tikai virzienu, kurā tālāk strādāt, respektīvi, iedot makšķeri, bet zivs būs jāizvelk pašam. Taču, kuram gan gribas strādāt ar sevi? Vieglāk aiziet pie dziednieka un lūgt, lai viņš visu izdara,” tā Iveta Čevere. Un dziednieks-viltvārdis gatavs noņemt gan lāstu, gan bezlaulības vainagu. Vēl vairāk – tās, kas mēģina pieburt sev vīrieti, ir ar tik zemu pašapziņu, ka būtībā pašas netic, ka kāds viņas varētu mīlēt. Taču burvestības nelīdz – mīlestība atnāks tikai, kad sieviete pati būs sevi sakārtojusi. 
 

Reklāma
Reklāma

 

Ieva Konstante, žurnāls „Stella” 
Avots: www.kasjauns.lv