Kāds būs Koka Kazas gads: veselība, attiecības, darbs

Katra cilvēka dzīvē ir trīs svarīgākās sfēras - veselība, attiecības, darbs. Kāds solās būt Koka Kazas gads?

Koka Kazas devīze: Esi radošs! Izpēti savus radošos talantus! Esi savas dzīves mākslinieks!

FOTO: Shutterstock.com

Koka Kazas devīze: Esi radošs! Izpēti savus radošos talantus! Esi savas dzīves mākslinieks!

Vislielāko prieku sagādās kaut kas pavisam vienkāršs un ikdienišķs, piemēram, brīnišķīga ainava vai iedvesmojoša mūzika.
Cilvēku dzīves ceļā var gadīties labas izdevības, taču pastāv risks tajā, ka cilvēki atturēsies izmantot iespējas, jo ātri izlemt būs grūti.
Lai mazinātu stresu, nepieciešams ļauties straumei un ļaut lietām notikt tādā ātrumā, kādā tās notiek. Spēja būt elastīgam dažādās situācijās šogad patiešām noderēs.

 

Ģimene un attiecības Kazas gadā
Attiecību jomā būs vērojama tendence, ka cilvēki nevēlēsies pakļauties un nejutīs tieksmi ievērot stingras norunas vai noteikumus. Daudzi būs maigi un sapņaini, vajadzība pēc aizsardzības, tomēr tikpat lielā mērā būs grūti paciest, ja tiks pakļauts radošais gars.
Daudziem var pietrūkt drosmes izrādīt savas jūtas, kā rezultātā pastāv iespējas palaist garām labas iespējas sākt mīlas sakarus.


Darbs un karjera Kazas gadā
Jācenšas izvairīties no apnicīgiem darbiem. Daudziem neparko negribēsies ievērot stingru laika iedalījumu. Svarīgi neiestrēgt vienā vietā, jo šogad iestrēgšana cilvēkus padarīs neaizsargātus un viegli ievainojamus. Gads veiksmīgs radošo un brīvo profesiju pārstāvjiem. Veiksmīgs laiks cilvēkiem, kuri darbojas mākslā, reklāmas biznesā vai pētniecībā, piemēram, aktieriem, dizaineriem, rakstniekiem, filozofiem u.c. Domas par to, ka jācīnās par darba vietu vai jāsacenšas ar citiem, darīs raizes un spriegumu. Vislabāk nodoties darbiem, kas garantē zināmu brīvību un mieru. Tomēr sajūtot ērtības, izdosies viegli pielāgoties situācijai. Cilvēkiem, kuri būs atraduši savu īsto sūtību, dotības šajā gadā plauks un zels.

 

Veselība Kazas gadā
Labs gads, lai pievērstu uzmanību savai veselībai un veselīgam dzīvesveidam, kas palīdzēs vairot vitalitāti un enerģiju. Īpaši efektīva izrādīsies alternatīvā medicīna. Ieteicams atmest kaitīgus ieradumus un pievērsties veselīgam dzīvesveidam. Runājot par uzturu – jāpadomā, vai tas, kas tiek ēsts, nodrošina ilgu mūžu. Pat nelielas izmaiņas ēšanas paradumos var ievērojami uzlabot noskaņojumu un paaugstināt enerģijas līmeni. Tiem, kuriem ir kādas veselības problēmas, der atcerēties, ka garīgais stāvoklis var gan palīdzēt, gan traucēt atveseļošanās procesam. Katru dienu veltiet dažas minūtes meditācijai vai arī domājiet pozitīvas domas, un būsiet pārsteigti, cik ātri izdosies atveseļoties.

Reklāma
Reklāma


Salīdzinājumam katrs pats var izpētīt iepriekšējos Kazas gadus – 1919., 1931., 1943., 1955. (Koka Kazas) , 1967., 1979., 1991., 2003. – notikumus pēc vēstures un pašu pieredzes.

 

Projekta autors: Kristaps Baņķis.
Astro prognožu tekstu autore: Evija Bāre (www.e-astrologs.lv).
Numeroloģijas prognožu autors: Kristaps Baņķis (www.numopro.lv).

Ja vēlies uzzināt savu Kazas gada prognozi, dodies www.superhoroskopi.lv