„Mammamuntetiem.lv” atklājis Ziemassvētku pastu apsveikumu sūtīšanai bez maksas

Iepriecini savus mīļos, nosūtot ar roku rakstītu Ziemassvētku apsveikumu bez maksas uz jebkuru valsti pasaulē,”– ar šādu aicinājumu ģimenes portāla „Mammamuntetiem.lv” redakcijā (adrese: Brīvības iela 40 (IEKŠPAGALMĀ), Rīga) no šodienas sācis darboties Ziemassvētku pasts. Apsveikumu var nosūtīts ikviens interesents. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

„Mūsu tehnoloģiju laikmetā, kad ar roku rakstītai zīmītei, vēstulei vai pastkartei ir daudz lielāka nozīme nekā jebkad agrāk, esam gandarīti atklāt īpašo Ziemassvētku pop-up jeb īslaicīgo pastu. „„Amigo” mīļo sveicienu darbnīca” ir gaišs projekts, un uzskatu, ka ikviens pastkartes saņēmējs būs patiešām iepriecināts, savā pastkastē ieraugot šādu sveicienu. Ziemassvētki ir brīnišķīgs laiks, kad sarūpēt mīļus pārsteigumus sev tuvajiem cilvēkiem, kolēģiem,” aicina ģimenes portāla „Mammamuntetiem.lv” vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

Ikvienam no šodienas līdz pat 22. decembrim ir iespēja nosūtīt savu īpašo pastkarti saviem mīļajiem gan Latvijā, gan ārzemēs. 

Ģimenes portāls „Mammamuntetiem.lv” sadarbībā ar mobilo sakaru operatoru „Amigo” ir atklājis Ziemassvētku pastu „Mammamuntetiem.lv” birojā (adrese: Brīvības iela 40 (IEKŠPAGALMĀ), Rīga). „Amigo” mīļo sveicienu darbnīcas” ietvaros ikvienam no šodienas līdz pat 22. decembrim ir iespēja nosūtīt savu īpašo pastkarti saviem mīļajiem gan Latvijā, gan ārzemēs. Piedāvājumā 15 dažādu dizainu pastkartes!

 

Visi mīļi gaidīti ciemos, jo pop-up pasts nav tikai vieta, kur nosūtīt kartīti, bet gan īpaša vieta pašā Rīgas centrā, kur iespējams sasildīties ar Latvijas laukos augušu piparmētru tēju un cienāties ar maiznīcas „Flora” piparkūkām un īpašajiem „Amigo” kārumiem.

Bezmaksas pasts darbosies līdz 22. decembrim katru darbdienu no plkst. 9.00 līdz 17.00.

Reklāma
Reklāma