"Esam ļoti laimīgas!" Divas sievas draudzīgi dala vienu vīru

Daudzsievība uzskatāma par normu vairākās islāmticīgās pasaules valstīs, taču „mūsu, rietumu” sabiedrībā atklātas poligāmas attiecības tiek nievātas. Kalifornijā dzīvo kāda laimīga, mīloša trijotne – vīrietis un viņa divas mīļotās, kuras abas vienlaikus laida pasaulē viņa bērnus.

Šajā savienībā sievietes bija tās, kas izvēlējās būt daudzsievībā. Abas dzemdēja Džonatana bērnus vien ar 5 nedēļu starpību.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šajā savienībā sievietes bija tās, kas izvēlējās būt daudzsievībā. Abas dzemdēja Džonatana bērnus vien ar 5 nedēļu starpību.

Šī gada 6.septembrī Melinda Fēniksa sagaidīja pasaulē nākam savu pirmo bērnu, kuru nosauca par Oliveru. Mazā Olivera tēvs ir 32 gadus vecais Džonatans – Melindas vīrs. Lielajā dzīves notikumā priecājās ne tikai šis pāris, bet vēl viens cilvēks, proti, Džonatana otra sieviete Danija, kura turēja rokās mazo Oliveru, pati būdama ar lielu punci. Piecas nedēļas pēc Olivera dzimšanas pasaulē nāca vēl viens mazulis – Danijas. Arī šī bērna tēvs ir Džonatans. Olivers tika pie mazās māsiņas. 

 

Mums pierastos gadījumos sievietēm vajadzētu būt savstarpējā naidā, ļoti greizsirdīgām un dusmīgām uz  „jākli” Džonatanu. Taču šī ģimene, kas dzīvo Kalifornijas štata Sonomas pilsētā, ir ļoti laimīgi un apmierināti.  „No malas šāds ģimenes modelis varētu likties dīvains, bet mēs jūtamies perfekti,” saka 28 gadus vecā Melinda, „mēs visi mīlam viens otru un mūsu sapnis bija reizē palikt stāvoklī,” viņa atklāj. 

 

Šajā savienībā sievietes bija tās, kas izvēlējās būt daudzsievībā. Melinda un Danija iepazinās 2008.gadā un kļuva par draudzenēm. Melindai līdz tam bija sērijveida monogāmas attiecības ar dažiem vīriešiem, kamēr Danija sevi uzskata par biseksuālu un viņai dzīvē bijuši daudz partneru. Abas iepazinušās kādā festivālā un nolēma „mest kauliņus kopā”. 

Abas dāmas salaulājās 2010.gadā un pēc laika saprata, ka  - ak, vai – abām tomēr nepieciešams vīrietis. Galvenokārt to vēlējās Melinda, kura savai mīļotajai atzinās, ka bez vīrieša dzimuma dzīvē nejūtas pilnvērtīga. Viņas vienojās, ka meklēs vīrieti, kurā abas spētu samīlēties. Un atrada – Džonatanu. 

 

„Kad es satiku abas savas meitenes, biju tikko šķīries no ilggadējas draudzenes,” teic būvniecības kompānijas darbinieks Džonatans Steins. Viņš zinājis, ka abas sievietes dzīvo laulībā. „Jautājums patiesībā bija par to, vai es esmu spējīgs iemīlēt un mīlēt divas sievietes. Tāda situācija ir dubulta atbildība,” viņš skaidro. Ar romantisko jūtu pusi viss izrādījies kārtībā – viņš spējis iemīlēties abās pēc tam, kad trijotne kopīgi pavadījusi atpūtas nedēļu kādā kūrortā. „Es nekad neesmu bijis poligāms, bet, jo vairāk laika pavadīju ar viņām abām kopā, jo stiprāk iemīlējos!” 

Reklāma
Reklāma

 

Džonatana draugi domājuši, ka viņš vienkārši „iekritis” uz seksa izvirtībām, ko piedāvā šāds modelis un kas ir daudzu vīriešu seksuālo fantāziju topa augšgalā. Tāpat domāja arī abu sieviešu tuvinieki, bet radiem nācās pieņemt šādu modeli pēc tam, kad trijotne visā nopietnībā izlēma – būsim ģimene. 

 

2014.gada 1.jūlijā visi trīs simboliski salaulājās, un abas sievietes bija ar lieliem punčiem. Tagad viņas baro viena otras mazuļus, kad kurai ir ērti. Džonatans un viņa divas mīļotās dzīvo kā ģimene; seksuālās attiecības gan biežāk viņam ir ar Melindu, jo Melindai ir augstāks libido. 

 

Uz jautājumu, vai viņus nebiedē divdomīgās situācijas, kurās pēc gadiem varētu nonākt viņu bērni, visi atbild, ka cer, ka līdz tam laikam sabiedrība būs kļuvusi vēl liberālāka pret dažādiem pāru modeļiem nekā tā ir šobrīd. 

 

Avots un ekrānuzņēmumi: www.kasjauns.lv