30. novembrī brīvdabas pasākums "Rūķu gājiens". Mīļi gaidīti lieli un mazi!

Svētdien, 30. novembrī plkst. 17.00 Rīgas Kultūras centra „Iļģuciems” pagalmā aicinām pulcēties ģimenes ar bērniem, lai  piedalītos brīvdabas pasākumā „Rūķu gājiens”. Pasākuma dalībnieki kopā ar rūķiem varēs priecāties par jau paveiktajiem labajiem darbiem, radīt līksmību un prieku apkaimē un iedegt pašu skaistāko Iļģuciema egli.  

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tuvojoties brīnumu pilnajam Ziemassvētku laikam, ikviena sirdi pārņem gaišs siltums un gaidīšanas prieks. Lai vairotu šo svētku sajūtu, Rīgas Kultūras centrā „Iļģuciems” Pirmās Adventes vakarā pulcēsies kopā visi tie, kuri savās sirdīs jūtas labi un gādīgi kā rūķi, lai kopīgiem spēkiem radītu īstu svētku brīnumu. Pasākuma dalībniekiem būs iespēja dziedāt dziesmas, iet rotaļās, iepazīties ar rūķu darbīgo ikdienu un pēc īpašā svētku gājiena paveikt pašu galveno darbu – iedegt Iļģuciema skaistāko egli. 

 

Aicinām gājiena dalībniekus īpašos rūķu tērpos ierasties Rīgas Kultūras centra „Iļģuciems” pagalmā, līdzi ņemot lukturīšus un līksmu garastāvokli. Svētku gājiena noslēgumā tiks apbalvoti visčaklākie un centīgākie rūķi. 

Pasākuma norises vieta – Rīgas Kultūras centra „Iļģuciems” pagalms un apkaime.

 

Reklāma
Reklāma

Dalība Rūķu gājienā bez maksas.

 

Rīgas Kultūras centrs IĻĢUCIEMS. Lidoņu ielā 27, k-2.
Darba laiks: Pirmdienas – Svētdienas no 10.00 līdz 18.00

 

Ieskaties: www.ilguciems.riga.lv