Lūk, kā apvainojas dažādu horoskopa zīmju pārstāvji!

Vēl viens interesants horoskops, lai labāk izprastu pārējos un atpazīstu sevi. Vai saskan ar novērojumiem dzīvē?

FOTO: Shutterstock.com

Aunus apvainot ir diezgan grūti. Viņi ātri piedod un aizmirst, nav ļaunatminīgi. Pat diezgan laipni – atnesīs uz slimnīcu apelsīnus vai uz kapiņiem ziedus ;) Bet ja nopietni, Auni dusmās ir briesmīgi un tajā brīdī no viņiem labāk turēties tālāk. Bet, kad ir nomierinājušies, uzskatiet, ka problēma ir novērsta uz visiem laikiem. 
 

Vērši – lūk, šo zīmi labāk vispār nekaitināt. Pat ja sākumā neko nepamanīsiet, tas nenozīmē, ka Vērši neapvainojas. Viņi to dara klusi un nemanāmi, toties pamatīgi. Viņi atceras visu un nevilcinās atgādināt, ka šādi rīkoties jau nu gan nevajadzēja. Vērši ir pacietīgi tikai līdz kādam pēdējam pilienam kausā. Tad, kas viņu pacietība beidzas, apvainotājs tiek iznīcināts. 

Ar Dvīņiem var sastrīdēties pilnīgi neiespējamos un iepriekš neparedzamos apstākļos, kad, šķiet, nekādas briesmas pat nedraudēja.  Raksturīgi ir tas, ka viņi ātri aizsvilstas, bet gandrīz nekad strīdi nebeidzas ar fizisku izrēķināšanos. Vārdu izvēle gan var būt visai krāšņa. Nākamajā dienā Dvīņi strīdu un aizvainojumus jau būs aizmirsuši.
 

Vēži ir viegli aizvainojami un ļoti saasinātu uztver apkārtējo pasauli. Aizvainots Vēzis ir viltīgs, atriebīgs un ... sentimentāls. Vēzis ir gatavs piedot nodarījumu, ja otra iesaistītā puse kvāli lūgs piedošanu un patiesi nožēlos izdarīto, zvērot mīlestību un draudzību mūžīgu mūžos. Bet ja Vēzis ir nolēmis atriebties, glābjas kas var! 


Lauvas var apvainoties tad, ja nejūt apbrīnu un savas autoritātes cienīšanu.  Apvainošanās var izpausties kā jūsu pilnīga ignorēšana, vai arī noorganizējot apvainotājam īstas nepatikšanas ar karalisku žestu un izmantojot savu stāvokli sabiedrībā. Lai izlīgtu mieru, palieliet Lauvu un viņš jums piedos. 
 

Jaunavas apvainot neiesaka. Joks vai ne joks, bet, ja aizvainoji šīs horoskopa zīmes pārstāvi, raksti testamentu. Vispār Jaunavas aizvainot ir grūti, bet ja tas izdodas, tad gaidi problēmas. Atriebība būs izsmalcināta un baisa, bez personiskas attieksmes un kvalitatīva, kā jau viss, ko dara šīs horoskopu zīmes pārstāvji. 
 


Svari neatriebjas. Viņi neprot to darīt un viņiem nemaz nepatīk to darīt. Toties viņi apvainojas kā bērni un taisa skandālus. Ar visu savu būtību viņš rāda, ka jūs esat viņu aizvainojis un esat nelabs cilvēks. Lielākā atriebība ir baumas un aprunāšana, ko Svari var sākt izplatīt.  Ar Svariem ir viegli izlīgt, pietiek tikai pateikt “Piedod” un viss atrisinās. Viņi necieš dzīvot konfliktos un ātri piekrīt piedot. 


Skorpioni atriebjas ātri. Mantojumu uzrakstīt pat nepagūsiet. Skorpioni atriebjas kvēli, kaislīgi, azartiski un no visas sirds. Turklāt viņi ir ļaunatminīgi kā jau visas Ūdens zīmes. Viņi var izrēķināties arī fiziski. Piedod tikai pašiem tuvākajiem un pēc tam daudz no viņiem prasa. 
 

Reklāma
Reklāma

Strēlniekus ir grūti aizvainot, jo šī ir ļoti miermīlīga zīme. Ja nu tomēr ir izdevies Strēlnieku apvainot, gaidiet skandālu vai arī ilgstošu emocionālu mocīšanu. Izlīgumu var panākt, izdarot to, ko gaida Strēlnieks. Vai arī izliecieties, ka neesat garā vesels. Pret nabaga slimajiem Strēlnieki ir žēlsirdīgi.


Arī Mežāzi apvainot ir grūti, bet ne neiespējami. Visvairāk viņus kaitina un aizvaino nenovērtēšana profesionālajā jomā un traucēšana strādāt. Ja esat pārāk aizrāvies ar kritiku Mežāža virzienā, vienkārši mēģiniet draudzīgi atvainoties.
 

Ūdensvīrs apvainojas, ja viņa idejas netiek atzītas. Viņš netaisīs skandālu, bet vienkārši pagriezīsies un aizies. Nav vērts skandalēt un šķiet enerģiju ar tādu niecību, kas nesaprot Ūdensvīra cēlās idejas.  Ja izdosies panākt, ka Ūdensvīrs iziet ar jums uz komunikāciju, atvainojaties un nekad, nekad vairs nenovērtējiet par zemu viņa domas lidojumu. 
 

Vai ir iespējams apvainot Zivi? Taču nē! Viņas vienkārši cieš. Publiski, smagi un pārmetoši. Tomēr viņas necieš pārāk ilgi, jo labsirdīgā Zivs daba nepieļauj iespēju uz kādu dusmoties ilgi. Viņas piedos, padarot sevi par cietēju – eņģeli, bet pāridarītājs sabiedrības acīs kļūs par nežēlīgu monstru.  Lielākais ļaunums, ko var sagaidīt no Zivīm, ir ļaunas baumas, kas sagraus pāridarītāja statusu citu acīs. 

 

Lasi arī: Kā uz grābekļa kāpj dažādu horoskopa zīmju pārstāvji