Alu, šņabi, varbūt vīnu? Alkohola izvēle parāda sievietes raksturu

Ir viedoklis, ka alkohola izvēle diezgan daudz ko liecina par cilvēka raksturu un dzīves prioritātēm, kā arī statusu. Īpaši tas attiecoties uz sievietēm, kas grādīgā dzēriena izvēlē ir daudzveidīgākas nekā vīrieši, kuriem prioritātes visbiežāk variē starp alu un viskiju.

Pasaki, ko tu dzer...

FOTO: Shutterstock.com

Pasaki, ko tu dzer...

 

Šampānieti izvēlas sievietes, kurām tīk koķetēt, kas pēc dabas ir jautras, viegli komunicējamas. Vieglais, mazliet bērnišķīgais raksturs pievelk vīriešus gados, bet sievietei nav nekas pret veidot attiecības ar nobriedušākiem pielūdzējiem. Viņas var salikt ragus vīram. Reibst ātri.

 

Šņabi jeb degvīnu izvēlas sievietes ar stingru, mazliet skarbu raksturu un izteiktu gribasspēku. Savās vēlmēs viņas ir tiešas un reibst lēni.

 

Konjaku dzer nobriedušas sievietes, kas dziļi sirdī ilgojas pēc maiguma, rūpēm un glāstiem. Vīrietim, kas ir kopā ar šādu sievieti, vajadzētu vairāk padomāt par attiecību emocionālo pusi un dvēselisko kontaktu.

 

Viskija dzērājas ir dāmas bez kompleksiem. Iedzerot, var tiktāl atraisīties, ka pēc tam kauns atcerēties. Iepriekš neparedzamas. Reibst ātri, no rīta par aizvadīto vakaru atceras nelabprāt.

 

Tekila der ekstravagantām, ugunīgām dāmām ar karstu temperamentu. Sāk dzer tekilu ātri un tikpat ātri “atslēdzas”.

 

Reklāma
Reklāma

Rums ar kolu ir eksperimentēt mīlošu sieviešu dzēriens. Eksperimentēt viņām patīk ar itin visu. Raksturīgi, ka šīs sievietes ātri reibst un ātri arī atskurbst.

 

Džina un tonika kokteiļus dzer dāmas, kas nav izvēlīgas alkohola garšās. Ātri reibst un viņām ātri “trūkst filma”.

 

Sarkanvīnu izvēlas emocionālas un kaislīgas būtnes. Ārēji šīs sievietes var izskatīties atturīgas un pat vēsas, bet iekšā deg uguns. Ja vien kāds to spēj atraisīt... Reibst lēni, bet kad noreibušas – neatvairāmas.

 

Savukārt baltvīna cienītājas ir atturīgas, zina savu vērtību un vairāk atgādina salona lauvenes. Reti kad noreibst un vienmēr kontrolē, ko dara un runā.

 

Saldie liķieri – saldām sievietēm. Izvēlas mājsaimnieces un sievietes, kas nealkst karjeras panākumu. Lieliskas mājsaimnieces, pavāres un bērnu mammas. Toties mīl dārgas dāvanas.

 

Alu dzer sievietes, kurām parasti viss ir labi. Pret dzīvi un vīriešiem pretenziju nav. Labi draugi, uzticami darbinieki. Ar viņām ir viegli un labi visiem.