Katram savu īsto labsajūtas varavīksni - Noskaņu lampu!

Rudens un ziemas gadalaikos, kad dienas lielākoties ir pelēkas, saule priecē reti un vakari ātri satumst, mēs jo īpaši ilgojamies un tiecamies pēc gaismas un patīkamām krāsām, kas raisa labsajūtu. Aizmirsti par pelēkajam dienām un pelēko garastāvokli ar sev tīkamāko Noskaņu lampu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Noskaņu lampa nav produkts, tā ir pavadone īpašās sajūtās... 
Sajūtās, kas rodas attiecīgajā vietā un laikā, esot vienatnē vai kompānijā, mijiedarbojoties ar noskaņu, ko veido lampas dabīgo materiālu un patīkamā apgaismojuma apvienojums.
Lampas veidotas no dabīgā koka un auduma. Lai personalizētu tās atbilstoši savai gaumei, noskaņojumam un dzīves notikumiem, audums ir maināms:

„Exclusive Shine” ir ekskluzīvs, tradicionālajās stellēs rokausts audums;
„Individual Shine” rotā individuāli izvēlēta apdruka: mīļš ģimenes foto vai cits attēls, dzīves moto, vērtīga atziņa, dzejolis, apsveikums, asprātīga karikatūra, mācību viela – formulas, reizrēķina tabula, ģeogrāfijas kartes u.c.;
„Wax Shine” – enkaustikas jeb vaska glezniecības tehnikā veidots attēls;
„Classic Shine” – dabīgā lina klasiskā daile;
„Sign Shine” – latviešu spēka un labklājības zīmes;
„Pattern Shine” – lina audumā veidots raksts;
„Kid Shine” – bērnu iemīļoti dzīvespriecīgi un iedvesmojoši tēli.

Lampas pieejamas ar divu veidu energoefektīvām LED spuldzēm: silti baltās gaismas vai relaksējošu maināmu krāsu toņu apgaismojumu, kas lieliski pilda krāsu terapijas funkciju.
LED maināmā krāsu apgaismojuma spuldze ar tālvadības pults palīdzību nodrošina iespēju izvēlēties starp baltā apgaismojuma režīmu vai vienu no krāsu toņiem, kā arī šo toņu spilgtumu un savstarpējas mainīšanās veidu un ātrumu - no maigi romantiskā līdz jautram ballīšu.


Noskaņu lampu unikalitāte ir dabīgu materiālu daiļuma un amatniecības prasmju mūsdienīgs apvienojums, pielāgojoties ikvienas Personības vajadzībām un gaumei. 
Esiet laipni aicināti apskatīt Noskaņu lampu pirmo kolekciju, kā arī iegādāties tās vai rast visizsmalcinātākos un pārdrošākos individuālos risinājumus!

 

Reklāma
Reklāma


Tagad arī „Gudro Sievu skolas” nodarbībās Jūs priecēs un labsajūtu raisīs gaumīga Noskaņu lampa!

 

Klasisku formu elegance un dabīgu materiālu daile – mūsdienīgu Personību pērle!

 

Ieskaties: www.delekselja.lv