Asins grupu horoskops. Izrādās, ir arī tāds!

Mēs bieži vien jautājam: “Kāda tev ir zodiaka zīme”. Bet japāņi vaicā: “Kāda ir tava asinsgrupa.” Viņi uzskata, ka asins grupa nosaka cilvēka raksturu un individuālās īpatnības. To savos pētījumos pierāda japāņu zinātnieks. 

Kāda ir tava asins grupa?

FOTO: Shutterstock.com

Kāda ir tava asins grupa?

0 (I) grupa
Jūs cenšaties visur un vienmēr būt līderis. Ja izvirzīsiet sev mērķi, tad par to arī cīnīsieties, līdz to sasniegsiet. Ticat saviem spēkiem. Esiet emocionāls. Taču arī jums ir savi trūkumi: jūs esat ļoti greizsirdīgs un nemierīgs, arī slimīi ambiciozs.

 

A (II) grupa
Jums patīk harmonija, miers un kārtība. Protat labi sastrādāties ar citiem cilvēkiem. Jūs esat jūtīgs, pacietīgs un labestīgs. Vājās īpašības: stūrgalvība un nespēja atbrīvoties.

 

B (III) grupa
Jūs esat individuālists. Vienmēr darāt to, kas pašam patīk. Viegli pielāgojaties, esat elastīgs, ar labu iztēli. Dažreiz vēlme būt atkarīgam jums ir tik liela, ka tā var kļūt arī par jūsu vājību.

 

Reklāma
Reklāma

AB (IV) grupa
Jūs esat mierīgs un līdzsvarots. Parasti cilvēki jūs mīl un labi jūtas jūsu sabiedrībā. Jūs protat viņus izklaidēt, esat taktisks un taisnīgs. Taču dažreiz esat ļoti ass, ilgi svārstāties un ar rūtībām pieņemat lēmumus. 

 

Avots: "Sadzīves astroloģija. 1. daļa". R.: Zintnieks. 2005.