Četri efektīvi paņēmieni, kā pamest mīļoto

Šķiršanās ir nepatīkams un emocionāli grūti pārdzīvojams process pat tad, ja iniciatore pārtraukt attiecības esi tu pati. Ja lēmums pieņemts, rīkojies! Lai šo sāpīgo procesu nevilktu garumā, lūk, pieci jau gatavi scenāriji, kā eleganti pamest vīrieti. Turklāt tā, lai viņš vairs atpakaļ neatgrieztos.

Smalkā pamešanas m

FOTO: Shutterstock.com

Smalkā pamešanas m

 

Sirsnīga saruna derēs, ja esi labsirdīgs, iejūtīgs un empātisks cilvēks. Iespējams, ka pārtraucot attiecības, tu vēlēsies ar savu nu jau bijušo mīļoto saglabāt labas attiecības.  Tāpēc šķiršanos jāorganizē  tā, lai nepaliktu naids un  mieles.

Tiesa, šis scenārijs derēs vien tad, ja jūsu attiecības jau iepriekš tika veidotas, par pamatu ņemot uzticēšanos un cieņu vienam pret otru. Vienīgais, kas attiecībās trūka, ir tava mīlestība.  Izvēloties sirsnīgās sarunas metodi, pastāsti, ka viņš tev joprojām ir svarīgs cilvēks, tikai nav Īstais.  Uzsver labās īpašības, to, ka uz viņu vienmēr var paļauties un uzticēties.

Ideālā gadījumā bijušais draugs tev paliks par uzticamu sabiedroto.
 


Romantiskas vakariņas, izrādās, pasaulē ir populārākais veidiem, kā pamest mīļoto. Izmanto tad, ja esat labi mīļākie, bet attiecīgām trūkst dvēseliskuma un emocionālas tuvības.

Uzdāvini bijušajam mīļākajam neaizmirstamu vakaru, vakariņas sveču gaismā ar satriecošu nakti, bet nākamajā rītā atvadies ar glanci. „Mēs šķiramies, dārgais! Attiecībām tomēr vajag ko vairāk par seksu!”

Reklāma
Reklāma

 

Šķiršanās ar skandālu derēs ekscentriskām un emocionālām sievietēm. Skandāls ar trauku plēšanu un pārmetumiem varētu derēt tad, ja nepieciešams pēdējais piliens  jau tā pārpildītajā kausā. Gandrīz garantēts, ka šīs attiecības pēc tādas šķiršanās atjaunot nevēlēsies neviens no abiem.

Ja domā, ka bijušā drauga palīdzība dzīvē vēl var noderēt, pietaupi rupjības un pārāk asus aizvainojumus. Tādā gadījumā skandālu taisot, kontrolē emocijas un izpausmes, lai pēc tam nav jākož elkonī.



Vēsas, pat ledainas atvadas derēs emocionāli ieturētai, labi audzinātai dāmai, kurai vīrietis jau sen ir apnicis. Atliek vien pielikt punktu, neizplūstot pieklājībās par to, cik jaukas un svarīgas tev bija šīs attiecības.  

Vienkārši pasaki, ka jūs šķiraties un tavs viedoklis nav maināms. Jo mazāk emociju un paskaidrojumu, jo mazāka iespēja, ka eks-draugs tevi mēģinās pierunāt pamēģināt vēl vienu reizi.