Rūgts! Nils Ušakovs trešo reizi laimīgi apprecējies

19. novembra pēcpusdienā daudzi rīdzinieki un pilsētas viesi bija liecinieki tam, kā kāds jaunais pāris nolika ziedus pie Brīvības pieminekļa Rīgā. Un šis pāris bija neviens cits kā Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs un viņa biroja vadītāja Iveta Strautiņa! 

Foto no KasJauns.lv arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no KasJauns.lv arhīva

Laulību ceremonija notikusi turpat netālu esošajā Rīgas Kristus Piedzimšanas pareizticīgo katedrālē, un tajā piedalījās vien jaunā pāra tuvākie radi, draugi un darba kolēģi. 
Atgādinām, ka runas par Nila un Ivetas attiecībām virmoja jau ilgāku laiku. Viņi kopā strādā aptuveni sešus gadus, un dienesta romāna apspriešana tika balstītas uz to, ka Rīgas mērs un viņa biroja vadītāja ļoti bieži publiskus pasākumus apmeklēja kopā. Taču romantiskas attiecības abu starpā, kā žurnālam “Kas Jauns” atzina Nils Ušakovs, uzplaukušas šajā pavasarī. Tad arī Nils paziņoja par šķiršanos no savas iepriekšējās sievas Jeļenas Ušakovas.

 

Nilam Ušakovam šī ir jau trešā laulība. Vispirms viņš bija precējies ar savu tā laika kolēģi, žurnālisti Mariju Ušakovu, bet 2010. gada janvārī gredzenus mija ar tagadējo restorānu biznesa uzņēmēju un TV šova “Latvijas Balss” vadītāju Jeļenu Ušakovu. Savukārt Iveta 1998. gada 25. jūlijā Jaunajā Sv. Ģertrūdes evaņģēliski luteriskajā baznīcā laulājās ar miljonāra Ivara Strautiņa dēlu Jāni Strautiņu. Viņa ir mamma dēlam Edgaram. Laulība ar Jāni šķirta pirms kāda laika.  

Reklāma
Reklāma

 

Avots: www.kasjauns.lv