Jūrmalā ir patiešām foršs spēļlaukums

Kamēr nav sākušies īstie ziemas prieki, var rasties sajūta, ka ārā nav īsti, ko darīt. Bet tik traki nudien nav. Viena no vietām, kur varu ieteikt doties kopā ar bērniem, ir Jūrmala. Tur, starp citu, rudens un ziemas sezonā ir atcelta iebraukšanas maksa. Un autostāvvietas pilsētā, kā ierasts, bez maksas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Netālu no Dzintaru koncertzāles ir Dzintaru mežaparks. Tas paredzēts gan aktīvās atpūtas cienītājiem, gan tiem, kas dod priekšroku nesteidzīgai pastaigai. Tā ir lieliska vieta, kur pavadīt laiku visai ģimenei, kopā ar bērniem un draugiem, kur var sportot jaunieši, bet pensionāri - izbaudīt spirgto priežu gaisu.

Parkā atrodas rotaļu laukumi dažādu vecumu bērniem, celiņi skrituļotājiem un gājējiem, skeitparks, ielu basketbola laukumi, kafejnīcas, autostāvvietas un tualetes. Mežaparkā uzsliets 36 metrus augstais Dzintaru skatu tornis, no kura skatu platformas paveras skats uz Jūrmalas pilsētu un Baltijas jūras piekrasti, bet tālumā saskatāma pat Rīga. 

Ja gadās piekust, var pašūpoties šūpuļtīklā. 

Reklāma
Reklāma

Bet dienas nobeigumā var doties uz pludmali paskriet pa smiltīm, sajust jūras smaržas un vēju. Parunāties ar vārnām. Un nobeigumā apciemot Majoru bruņurupuci.  

 

Autore: Audra Šauere, mammamuntetiem.lv redaktore