5 zvaigžņu ādas aizsardzība jaundzimušajiem

Pampers Premium Care ir vislabākās Pampers autiņbiksītes. Tās apvieno pārbaudītu sausumu un kokvilnai līdzīgu maigumu, lai palīdzētu mazulim justies komfortabli un viņa ādai ideālā kondīcijā. Izmēri 1-3 ir īpaši pielāgoti jaundzimušo vajadzībām un sniedz viņiem mājīguma sajūtu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

 

* Pampers autiņbiksīšu maigais materiāls nesatur īstu kokvilnu.

 

Kā izvēlēties piemērotas autiņbiksītes

Lai nodrošinātu, ka autiņbiksītes būs labi pieguļošas mazuļa ķermenim un novērsīs noplūdes, ir svarīgi izvēlēties mazulim atbilstoša izmēra izstrādājumus. Vispirms pievērsiet uzmanību informācijai uz iepakojuma:

1) Galvenais kritērijs pareizā izmēra izvēlē ir jūsu mazuļa svars un ķermeņa forma. 
Uz katra iepakojuma ir norādīts autiņbiksīšu izmērs, un tas atbilst noteiktam mazuļa svaram. Pašā pirmajā laika posmā jūsu mazulim vajadzēs New Born (2-5 kg) vai Mini (3-6 kg) izmēra autiņbiksītes – tie ir attiecīgi 1. un 2. izmērs Pampers izmēru sistēmā. Papildus mazuļa svaram, autiņbiksīšu izmēra izvēli ietekmē arī viņa auguma forma un garums.
2) Jūsu ērtībai, blakus izmēram un svaram vienmēr ir norādīts iepakojumā esošo autiņbiksīšu skaits.

 

Reklāma
Reklāma

Kā jūs varat pārliecināties, ka autiņbiksītes der jūsu mazulim?

Ja uz mazuļa vēderiņa ir spēcīgi nospiedumi, tas nozīmē, ka autiņbiksītes ir pārāk ciešas. 
Ja stiprinājums atrodas mazuļa sānos, tas liecina, ka jums jāizvēlas lielāka izmēra autiņbiksītes. Ja autiņbiksītes ir pārāk vaļīgas vai sānu stiprinājumi priekšpusē atrodas pārāk tuvu viens otram, vai ir novērojama noplūde, kam jānotiek ļoti reti, autiņbiksītes ir pārāk lielas. Mazulim nepieciešams mazāks izmērs.

Pampers 
Premium Care klāsts
VISIEM MAZUĻA ATTĪSTĪBAS POSMIEM.

*Pampers autiņbiksīšu maigais materiāls nesatur īstu kokvilnu.


Perfekta kombinācija ar Pampers autiņbiksītēm 
Izvēlies pareizās mitrās salvetes savam mazulim

Pampers Baby Sensitive mitrās salvetes ir pārbaudītas, ka ir drošas un efektīgas tīrīšanai, tās var rūpēties par mazuļa ādu un ir maigākas kā tradicionālā drēbe un ūdens.

 

Vairāk informācijas: www.sanitex.lv un www.izdevigspirkums.lv