Arī Rīgas Olimpiskais sporta centrs rūpējas par bērnu drošību

Rīgas Olimpiskais sporta centrs uzsācis pastiprinātu uzmanību pievērst ne tikai sporta aktivitātēm un to daudzveidībai OSC, bet arī drošībai telpās, sevišķi rūpējoties par mūsu mazajiem apmeklētājiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 


Portāls bernudrosiba.lv ir uzdāvinājis bērnu drošības līdzekļus FA 180 Rīgas OSC, lai aicinātu sabiedrību pievērst uzmanību inovatīvajiem līdzekļiem, ar kuriem var pasargāt mūsu bērnus no traumām. Aicinām apmeklēt Rīgas OSC un apskatīt šo inovatīvo produktu darbībā. Bildes skatīt šeit.

 


LR Veselības ministrijas slimību profilakses un kontroles centra ikgadējā statistika uzrāda, ka bērnu traumatisms ar katru gadu pieaug. Lielākais skaits traumu ir saistīts ar lūzumiem, sasitumiem, zilumiem, vaļējām brūcēm. Bieži šīs traumas ir saistītas ar pirkstu iespiešanu durvīs vai kritieniem pret asiem stūriem. 

 

Reklāma
Reklāma


Rīgas Olimpiskais sporta centrs arī turpmāk pievērsīsies bērnu drošībai sporta centrā un aicina arī citus rūpēties, lai mazinātu satraucošo bērnu traumatisma skaitu Latvijā.


Portālā bernudrosiba.lv tiek sniegti padomi vecākiem, kā pasargāt bērnu no traumām un pateicoties portāla mammamuntetiem.lv sniegtajam informatīvajam atbalstam, apkopota informācija par bērnu drošību.


Rūpēsimies par mūsu bērnu drošību!!!


bernudrosiba.lv