Ballītē britu students iekausta sievieti ar savu peni

Jautrā ballītē, kas norisinājās Notingemā (Lielbritānijā) 21 gadu vecais students Džons Luks patiesi labi izklaidējās - vispirms viņš kārtīgi piedzērās, pēc tam kādā ballītes telpas stūrī ieraudzīga aizmigušu sievieti, kas visdrīzāk arī bija šī jautrā pasākuma apmeklētāja. Pienācis pie dusošās sievietes, puisi novilka bikses, izvilka savu dzimumlocekli un ar to kārtīgi iepļaukāja sievietes seju.

Nejauks pārsteigums bija ieraudzīt sevi apšaubāmā video

FOTO: Rūta Ķiploka, fotohromija@inbox.lv

Nejauks pārsteigums bija ieraudzīt sevi apšaubāmā video

Pa to laiku Džona draugi notiekošo iemūžināja īsā videofilmā. Sveci zem pūra puiši neturēja - jau nākamajā dienā uzfilmēto materiālu viņi lepni demonstrēja darba kolēģiem. Pavisam drīz visa pilsētiņa zināja par jautro vakaru un galvenajiem varoņiem, tai skaitā arī iekaustīto dāmu. Arī cietusī par tonakt notikušo uzzināja tikai tad, kad ieraudzīja video.

 

Sievietei šis pasākums nebūt nelikās smieklīgs. Viņa devās uz policiju un apsūdzēja jautro studentu seksuālā vardarbībā. Policija puisim piesprieda 9 mēnešu cietumsodu. Džons savā aizstāvības runā atzina "Tas, ko darīju, bija tiešām pretīgi, bet nekāda seksuāla zemteksta manai rīcībai nebija". Puisis studēja, lai kļūtu par advokātu, diemžēl viņa spējas sevi attaisnot neguva panākumus. Cietumā būs jāpavada tiesas lemtais laiks.

Reklāma
Reklāma

 

Avots: Daily Mail