Jūties stabili un droši pat uz apledojušiem ceļiem!

Ziema nav nekas neparasts, tomēr nedrīkst aizmirst, ka līdz ar ziemu iestājas diennakts tumšais laiks un problēmas autobraucējiem sagādā arī neparedzamie ceļu apstākļi. Ziemā būtiski jāmaina siltajā laikā ierastais braukšanas stils un, protams,  riepas. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gan uz lauku ceļiem, gan pilsētas apstākļos ceļi ir piesniguši un apledojuši, tādēļ pastiprināta uzmanība jāvelta drošībai - īpaši krustojumos, uz tiltiem un gājēju pārejām, kā arī pieturu tuvumā.  Uz ziemas ceļiem, kas nereti līdzinās slidotavai vai ekstrēmam nobraucienam pa sniegotu kalnu, drošību spēs garantēt pareizi izvēlēts braukšanas ātrums un sezonai atbilstošas riepas. 

 

Braucot svarīgi ir izvēlēties drošu ātrumu – atbilstošu savai pieredzei, automašīnas tehniskajām iespējām, ceļa segumam un, protams, laikapstākļiem. Nedrīkst aizmirst, ka ziemā manevrēšanas iespējas samazinās un bremzēšanas ceļš ir ievērojami pagarinājies. 

 

Prakse liecina, ka pat sliktos laika apstākļos, lielākā daļa autovadītāju nesamazina braukšanas ātrumu. Nedrīkst bremzēšanu atlikt līdz pēdējam brīdim, ātrumu ir jāsamazina savlaicīgi un atbilstoši piemeklētas ziemas riepas noteikti būs labs palīgs.

 

Riepas Pirelli Ice Zero, kuru devīze ir - “nav kompromisu drošības jautājumos, neatkarīgi no laika apstākļiem”, ir parādījušas sevi kā riepas, kas lieliski spēj pieveikt ledu un sniegu. Pirelli Ice Zero priekšrocības tika vēlreiz pieradītās arī ziemas testos Somijā, kuros Ice Zero riepas paradīja lieliskus rezultātus, saņemot augstāko novērtējumu.

Reklāma
Reklāma

 

 

Pirelli Ice Zero riepas ir aprīkotas ar īpaši izstrādātu Pirelli Dual Stud - dubulto radžu tehnoloģiju. Tām ir dubults serdenis, kas veicina labāku radzes iekļūšanu apledojušā segumā un platākas sieniņas, kas ievērojami uzlabo bremzēšanu, kas ir tik būtiski uz ziemas ceļiem!


Visām Pirelli riepām ir arī papildus bezmaksas garantija – TYRELife!
TYRELife ir paplašinātā garantijas programma Pirelli riepām, kas ir papildus garantija jau esošajai standarta garantijai. TYRELife nodrošina programmas biedriem bezmaksas riepu apmaiņu mehānisku bojājumu gadījumā 12 mēnešu laikā no riepu iegādes brīža. 


Un tas vēl nav viss! Iegādājoties Pirelli riepas un reģistrējoties TYRELife programmai Jums ir iespēja piedalīties loterijā un laimēt ekskluzīvo Pirelli sniega dēli no Burton, kā arī dalību ekstrēmā ziemas braukšanas pasākumā ar sporta automašīnu, profesionālā autosportista Māra Neikšāna vadībā.

 

Ieskaties: www.pkp.lv