Aicinām pieteikties pakalpojuma saņemšanai Dienas aprūpes centrā!

Biedrība „Latvijas Kustība par neatkarīgu dzīvi” no šī gada 3.novembra sāks sniegt jaunu Dienas aprūpes centra pakalpojumu cilvēkiem ar smagiem garīga rakstura traucējumiem un kompleksiem funkcionāliem traucējumiem. 

FOTO: Shutterstock.com

Dienas aprūpes centra adrese: Imantas 8.līnija 1 k3, Rīga. 


Pakalpojumu ir iespējams saņemt sākot no 18 gadu vecuma.


Dienas aprūpes centrs sniegs pakalpojumu katru darba dienu no plkst. 8.00 līdz 19.00.
Dienas centra pakalpojums ir plānots nelielam klientu skaitam – 16 cilvēkiem, lai varētu nodrošināt pēc iespējas individuālu pieeju. Ikdienā ar mūsu klientiem strādās ergoterapeits, mūzikas terapeits sociālais darbinieks un sociālie aprūpētāji. 


Ceram kopā ar Dienas aprūpes centra komandu īstenot inovatīvu pieeju Dienas aprūpes centra pakalpojuma sniegšanā un ieviest jaunas metodes darbam ar cilvēkiem, kuriem ir smagi funkcionāli traucējumi. Mūsu pakalpojums būs vērsts uz mērķtiecīgu habilitācijas procesu, komunikācijas prasmju attīstību, ikdienas prasmju attīstību. Pakalpojums tiks sniegts uz personu centrētā veidā. Pakalpojuma izveidošanas posmā saņemsim metodisko atbalstu un sadarbosimies ar Vācijas un Zviedrijas kolēģiem. 

Reklāma
Reklāma


Pakalpojumu finansē Rīgas Dome un izveidi atbalsta LR Labklājības ministrija.


Aicinām piesakieties pakalpojuma saņemšanai:
pie sava sociālā darbinieka sava sociālā dienesta teritoriālajā centrā un pie biedrības „Latvijas kustība par neatkarīgu dzīvi” - valdes priekšsēdētājas Ingas Šķesteres, inga.skestere@lkndz.lv, mob. 26176901 vai ergoterapeites Ditas Ritumas,  rituma.dita@inbox.lv , mob. 29683096.