Britu sieviete dzemdē bērnu poliklīnikas tualetē nenojaušot, ka ir stāvoklī

Kad 24 gadus vecā Klēra Evansa piezvanīja savam ģimenes ārsta ar sūdzībām par vieglām, bet nepārejošām sāpēm vēderā un krustos, ārsts ieteica doties pie ķirurga un pārliecināties, vai nav sācies nopietns nieru iekaisums. Ierodoties vizītē pie ķirurga, medicīnas māsa viņai lika doties uz tualeti un savākt urīnu analīzēm. 

Dažiem veicās - dzemdības, kuras gandrīz nepamanīja

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dažiem veicās - dzemdības, kuras gandrīz nepamanīja

Jaunā sieviete tika līdz labierīcībām, bet brīdī, kad bija jāsavāc materiāls analīzēm, viņai sāka noplūst ūdeņi un atklājās, ka Klēra ir stāvoklī. Bija sākušās dzemdības. Klēra devās atpakaļ pie ārsta un izmeklējumu telpā jau atklājās, ka dzemdes kakla atvērums ir 9 centimetri, ārsts  varēja saskatīt galviņu, ir nogājuši ūdeņi un nākamo 30 minūšu laikā pasaulē nāca 3,100 kg smaga meitiņa Ērina. Dzemdības pieņēma vietējas medicīnas personāls, nebija nepieciešama atsāpināšana, kā arī nekāda cita medicīniskā iejaukšanās. 
 

Tagad Klēra jau ir pieradusi pie jaunās lomas un atzīst, ka būt par māti ir lieliska pieredze, lai gan emocionāli gatava šādam notikumu pavērsienam, viņa, protams, nebija. “Tas izmainīja manu pasauli un dzīvi pilnībā,” stāsta jaunā māmiņa. 
 

Kā gan var gadīties, ka sieviete nejūt 9 mēnešus ilgu grūtniecību? Klēra stāsta, ka visu šo laiku viņa jutusies lieliski, nebija rīta nelabumu, vēders neizskatījās lielāks kā parasti. Pirmā un vienīgā grūtniecības pazīme bija dzemdību dienas rītā piedzīvotās aizdomīgās sāpes muguras rajonā. 

Reklāma
Reklāma


Avots "Daily Mail",  foto: ekrānšāviņš no  "Daily Mail"