25. oktobrī t/c Spice Home gigantisko suņu diena!

Sestdien, 25. oktobrī plkst. 12.00 Royal Canin Dino Arēnā, tirdzniecības centrā Spice Home tiek aicināti ciemos visi, kuriem patīk un interēsē milzu mājas mīluļi - sanbernāri, Bordo dogi, Mastiffi un Kaukāza aitusuņi.

 

Royal Canin publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Royal Canin publicitātes foto.

Royal Canin ar vārdu GIANT apzīmē suņus, kas pieaugušā vecumā sver vairāk kā 45 kg.


Pieredzējuši lielo šķirņu audzētāji pastāstīs par specifiskajām milzu suņu prasībām, ņemot vērā to lielumu, vecumu, aktivitāti un fizioloģisko stāvokli.

 

Lai arī milzu šķirnes pieaudzis suns sver 25 reizes vairāk, nekā mazas šķirnes suns, tomēr dzimšanas svara attiecība milzu un mazajiem kucēniem atšķiras tikai seškārtīgi. Tādējādi, augšanas ilgums un intensitāte, lai sasniegtu pieauguša suņa svaru, dažādām šķirnēm ir stipri atšķirīga.

 

GIANT kucēniem ir lielāka gremošanas jutība nekā citiem kucēniem. Šī jutība saistīta ar vairākiem anatomiskām un psiholoģiskām īpašībām. Tā kā tiem, salīdzinājumā ar maziem suņiem, ir proporcionāli mazāks gremošanas trakts, zarnu kustība ir divkārt ilgāka. Tas veicina paaugstinātu fermentācijas aktivitāti un šķidru, izplūdušu izkārnījumu rašanos. Veselīga Uztura augšanas barība ir veidota no izcilas kvalitātes olbaltumvielām, lai tās būtu viegli pārstrādājamas.

 

Pasākumā varēsiet uzzināt -
* kā izvēlēties piemērotu sķirni un savu kucēnu,
* kā to audzināt, kopt un aprūpēt,
* kā izaudzināt veselu un skaistu gigantu.

Reklāma
Reklāma

Liela auguma suņi aug lēni, viņiem ir savas specifiskas vajadzības, kas gādīgam saimniekm jāņem vērā. Gigantisko suņu mūžs ir krietni īsāks kā mazo sunīšu mūžs, bet aktīvs un interesants. Mums - saimniekiem - jānodrošina, lai mūsu suņiem mūžs būtu laimīgs.

 

Gigantu dienā pieedzējuši audzētāji pastāstīs, atbildēs uz jautājumiem un iepazīstinās ar saviem suņiem.

 

Ieskaties: www.royalcanin.lv