"Vinnija Pūka skolas" aicina uz lekciju "Liekā svara problēmas un uztura ieteikumi bērniem"

Vecāki laipni aicināti apmeklēt jau otro “Vinnija Pūka skolas” izglītojošo bezmaksas lekciju – šoreiz lekcijas tēma būs “Liekā svara problēmas un uztura ieteikumi bērniem“.

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

Lekcija notiks 8.novembrī plkst. 10:00-15:00, poliklīnikā „Šarlotes”, Rīgas 1.slimnīcas 23. korpusā (ieeja no Šarlotes ielas). Pieteikšanās – pa tālruni 27597546 vai rakstot uz e- pastu: vinnijapukaskola@gmail.com
 

Arī uz šo lekciju vecāki laipni aicināti ierasties kopā ar bērniem, jo lekciju laikā bērnus pieskatīs Vinnijs Pūks ar saviem uzticamajiem palīgiem.
 

„Vinnija Pūka skolas” lielākā vērtība ir apstāklī, ka vecākiem vai aizbildņiem, saskaroties ar ārstu uzstādīto diagnozi un ārstniecības personu sniegto informāciju, ir jāsaprot slimības gaita, cēloņi, bet līdztekus arī jāpārdzīvo psihoemocionāls pārdzīvojums un stress. Tādēļ RD Labklājības departaments atbalsta šo projektu, apzinoties svarīgumu sniegt kvalificētu palīdzību un informāciju par visiem ar veselības aprūpes un veselības uzlabošanas iespējām saistītajiem jautājumiem.
 

Šī gada septembrī atklātais un Latvijai unikālais projekts uzsākts ar mērķi veidot hroniski slimo pacientu sociālās integrācijas un dzīves kvalitātes uzlabošanas sistēmu – apmācību programmu „Vinnija Pūka skola”. Apmācību programma paredzēta gan bērniem un jauniešiem, gan viņu vecākiem.
 

Reklāma
Reklāma

„Vinnija Pūka skolā” notiek speciālistu lekcijas par dažādām un aktuālām veselības veicināšanas un slimību profilakses tēmām, piemēram, pārtikas alerģiju, astmu, hroniski slimo bērnu aprūpi, diabētu un aptaukošanos, priekšlaicīgi dzimušajiem bērniņiem, gastroenteroloģiju, ortopēdju, stājas problēmām, bērniem drošas vides veidošanu, par cerebrālo trieku, kustību traucējumiem un citām vecākiem aktuālām tēmām.  Plānots, ka kopā „Vinnija Pūka skolā” notiks 20 nodarbības (sestdienās).
 

Projektu īsteno nodibinājums "Ilgtspējīgas Attīstības Fonds" sadarbībā ar Rīgas domes Labklājības departamentu. Par turpmākajām lekcijām un to tēmām iespējams uzzināt arī Rīgas domes Labklājības departamenta facebook lapā www.facebook.com/veselsridzinieks un mājas lapā www.veseligsridzinieks.lv