Roll Shaper trenažieri – slinkā vingrotāja sapnis

Tu omulīgi sēdi siltā klusā telpā, silti mazi ritentiņi viegli masē tavus muskuļus – pēdas, kājas, gurnus, vēderu, rokas...Vari palasīt, sūtīt īsziņas vai pat adīt, bet tavs ķermenis pa to laiku tiek vingrināts, attīrīts no sārņiem un stundas laikā zaudē vairāk kaloriju nekā smagas slodzes aerobikas nodarbībā. Tā nav fantāzija, bet realitāte, ko Latvijā piedāvā daudzās valstīs populārie Studio Figura saloni auguma veidošanai un liekā svara samazināšanai.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Ne visas ir dzimušas sportotājas
„Par skaistu augumu sapņo ikviena sieviete, bet ne visas ir dzimušas sportotājas.  Daudzām nav laika un enerģijas apmeklēt sporta zāles, jo ir pārāk daudz pienākumu darbā un mājās. Arī dažādās diētas ne vienmēr ir efektīvas. Šādā situācijā ideāls risinājums ir Studio Figura salonos piedāvātā metode – figūras modelēšana un svara samazināšana ar limfodrenāžas masāžu, izmantojot unikālos Roll Shaper trenažierus,” stāsta Dace Slavinska, Studio Figura Centrs vadītāja.
Masāžas aparāts ir ērtiem soliņiem aprīkots trenažieris ar lielu rotējošu cilindru, ko no iekšpuses silda infrasarkanā lampa. Tam pievienotie ritentiņi rotē dažādā intensitātē, ar vieglām vibrācijām masējot muskuļus. Sievietes uzdevums ir atbilstoši viņas izvēlētajai individuālajai programmai stundas laikā veikt 18 vingrojumus jeb ieņemt atbilstošu pozu uz trenažiera dažādu ķermeņa daļu masēšanai. Masāža tiek veikta, sākot no pēdām virzienā uz augšu, stimulējot visu limfātisko sistēmu un veicinot  limfas cirkulēšanu. 


Ķermeņa ģenerāltīrīšana
Aizraujoties ar diētām svara mazināšanai, sievietes nereti aizmirst, ka ķermeņa figūru bojā arī organismā uzkrātie toksīni, par kuru izvadīšanu ir atbildīga limfātiskā sistēma. Ja ikdienā ir sēdošs darbs, nav fiziskās slodzes, limfa nestrādā. To izjūtam kā nogurumu, enerģijas trūkumu, miega un gremošanas traucējumus, novājinās imūnsistēma, palēninās vielmaiņa, pasliktinās ādas stāvoklis un diētas nesniedz gaidīto efektu. Turklāt uz ādas parādās visu sieviešu bieds un  ienaidnieks celulīts. 
Roll Shaper veiktā limfodrenāžas masāža faktiski ir kā ķermeņa lielā ģenerāltīrīšana, kas ir galvenais svara samazināšanās iemesls. Aktivizējot limfu, vairojas enerģija un dzīvesprieks, uzlabojas vielmaiņa, imūnsistēma, miegs, mazinās tūska un paātrinās asinscirkulācija. Tā rezultātā āda kļūst tvirtāka, paaugstinās muskuļu tonuss, samazinās tauku daudzums, kā arī sarūk celulīts. 
„Protams, ikvienu sievieti visvairāk priecē zaudētie kilogrami, taču arī vizuāli jau pēc pāris nodarbībām sievietes pašas, arī viņu vīri un draugi pamana, ka āda kļūst stingrāka, gludāka, it kā savācas. Dibena forma kļūst tvirtāka, pazūd tā sauktie mīlestības rokturīši jeb tauku spilventiņi uz gurniem, ko sporta zālē vai ar manuālo masāžu iznīdēt ir ļoti grūti,” stāsta Dace Slavinska.


Mēneša laikā viduklī līdz pat mīnus 10 cm
Studio Figura rekords ir kādai sievietei viduklī zaudēti 10 cm, mēneša laikā apmeklējot 12 nodarbības. Tieši viduklis ar Roll Shaper trenažieru palīdzību tiek slaidināts visefektīvāk. 
Lai sasniegtu maksimālu efektu, nodarbības jāveic kursa veidā. Sākumā ieteicama ir intensīvā programma - 12 nodarbības mēneša laikā jeb trīs procedūras nedēļā. Var izvēlēties arī 8 nodarbības mēnesī jeb divas procedūras nedēļā, rezultāta saglabāšanai turpinot ar vienu nodarbību nedēļā.


Kas ir Roll Shaper trenažieri?
Unikālie Roll Shaper trenažieri ir izstrādāti, balstoties uz zinātniskiem pētījumiem un ārstu ieteikumiem, lai panāktu efektīvu un vienlaikus drošu iedarbību. Trenažieru ietekme uz cilvēka ķermeni ir pārbaudīta arī klīniskos pētījumos, izslēdzot jebkādu kaitējumu veselībai. 2008.gadā Polijā Nzoz Maxmed klīnikā pētījumā tika iesaistīti 100 cilvēki, katrs aparātu izmantoja 20 reižu. Rezultāti bija pozitīvi šokējoši. Veicot masāžas kursu, roku augšdaļas apkārtmērs samazinājās par 2 cm, vidukļa apkārtmērs - par 4,5 cm, gurnu apkārtmērs - par 3 cm, bet augšstilbu apkārtmērs saruka par 3 cm.
Pirms uzsākt procedūras, katrai sievietei ir jāaizpilda speciāla veidlapa, lai atklātu iespējamās kontrindikācijas vai veselības stāvokļus, kuru dēļ masāžu veikt nedrīkst. Tie ir, piemēram, grūtniecība, vēnu problēmas, audzēji, sirds vai asinsrites slimības u.c. 


Efekts saglabājas ilgstoši
Obligātais jautājumiem, ko allaž uzdod sievietes, ir – cik ilgi pēc procedūru kursa saglabāsies pozitīvs efekts. „Rezultāti ir ilgstoši un noturīgi daudzus mēnešus, protams, ja vien neuzsēžas kūku vai saldo dzērienu diētai. Mūsu procedūras no parastas diētas vai masāžas atšķiras ar to, ka galvenais akcents tiek likts uz organisma attīrīšanu. Limfas plūsmas aktivizēšana, ko paveic trenažieris, veic ļoti dziļu un pamatīgu attīrīšanu no toksīniem, kas krājušies daudzu gadu garumā. Līdz ar to atgriešanās pie vecā svara, ja tiek pievienotas arī nelielas fiziskās aktivitātes un sieviete daudz uzņem šķidrumu, nevar notikt ātri,” stāsta Dace Slavinska. Lai procedūru efekts būtu vēl lielāks, pēc nodarbības vēlams vēl pusstundu vai stundu turpināt kustēties – staigāt, braukt ar riteni, apmeklēt jogu vai baseinu. Gan masāžas laikā, gan pēc tās noteikti jādzer ļoti daudz ūdens, lai veicinātu limfas attīrīšanos.

Reklāma
Reklāma


Stundas laikā sadedzina 450 kalorijas
Stundas laikā nodarbība ar Roll Shaper trenažieri sadedzina ap 450 kcal. Tas ir līdzvērtīgi pamatīgai maltītei un pat vairāk nekā stundu garā smagas slodzes aerobikas nodarbībā, kur sadedzinātas tiek tikai 380 kalorijas.  
Roll Shaper trenažierus novērtēs arī sievietes, kam netīk manuālo masieru pieskārieni. Turklāt Roll Shaper masāža ir trīs reizes intensīvāka un efektīvāka par tradicionālo masāžu, jo infrasarkanās lampas, kas silda trenažieri, padara to daudz dziļāku un veicina straujāku limfas cirkulāciju nekā to spēj cilvēka rokas. Ir pat masieri, kas sūta savas klientes uz Roll Shaper trenažieru kursu, lai atbrīvotos no daudzus gadus uzkrātajiem cietajiem tauciņiem, un pēc tā manuālās masāžas iedarbība ir daudz efektīvāka.


Pasaulē jau 690 saloni
Pasaulē darbojas jau 690 franšīzes zīmola Studio Figura saloni, visvairāk Polijā, kur pirms sešiem gadiem izstrādāts unikālās metodes koncepts. Taču studijas strauji iekaro arvien plašāku popularitāti arī citās valstīs – Lietuvā, Krievijā, Moldovā, Ukrainā, Kiprā, Lielbritānijā, Izraēlā, Tenerifē, rīzumā saloni tiks atvērti arī Kalifornijā un Spānijā. Latvijā darbojas četri Studio Figura saloni – trīs Rīgā un viens Daugavpilī. Kļūt par Studio Figura salona īpašnieku var kļūt ikviens interesents, iegādājoties salona franšīzi.

 

Vairāk informācijas www.studiofigura.lv