Atgūt enerģiju un nogriezt skumjas. Kurā dienā ir vislabāk griezt matus

Ja sieviete grib pārmaiņas, viņa dodas pie friziera. Izrādās, ka ir dienas, kas matu griešanai ir piemērotākas, un dienas, kad nogriežot matus, var nevis izmainīt dzīvi, bet piesaistīt neveiksmes, apgalvo ezotēriķi un mistiķi. Pārbaudi, vai tā ir taisnība?

Atgūt enerģiju un nogriezt skumjas. Kurā dienā ir vislabāk griezt matus

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Pirmdiena 
Šajā dienā matus griež tad, ja ir vēlme atbrīvoties no negatīvām emocijām un un problēmām. Piemērota diena matu krāsošanai.
 

Otrdiena
Matu griešana dod papildus enerģijas impulsus, kas īpaši noder iesīkstējušu problēmu risināšanai. Šajā diena iesaka griezt matus arī tad, ja nespējat pieņemt lēmumus, trūkst izlēmības. Grieziet matus arī tad, ja apnikusi monotonā ikdiena un gribas pārmaiņas. 
 

Trešdiena 
Kopā ar nogrieztajiem un prom aizslaucītajiem matiem atjaunojas arī informācijas lauks ap jums. Frizēšanās trešdienās palielina iespēju satikt interesantus cilvēkus, kuri jums netuvotos, ja nebūtu šo izmaiņu, saņemt jaunus un interesantus piedāvājumus. 
 

Ceturtdiena
Ja gribi uzlabot attiecības ar līdzcilvēkiem, griez matus ceturtdienās. 
 

Piektdiena
Piektdiena ir skaistuma diena, tāpēc, ja vēlies kardinālākas izmaiņas savā izskatās, dodies pie friziera piektdien. Ja izmaiņas nevēlies, tikai gribi atjaunot iepriekšējo griezumu, šajā dienā friziera rokās nedodies. 
 

Sestdiena 
Griežot matus sestdien, tie tiek atjaunoti un atveseļoti. Senos laikos ticēja, ka griežot matus sestdienās, cilvēki uzlabo savu karmu. 
 

Reklāma
Reklāma

Svētdiena
Uzskata, ka šajā dienā matus griezt nevajadzētu, jo tas var nelabvēlīgi ietekmēt likteni. Tomēr, ja dzīvē ir neveiksmju josla, iespējams, ka tieši šāds notikumu pavērsies nāks par labu un viss aizies tieši pretējā virzienā. 

 

Izmantota informācija no izdevuma “ Dziedniecības rokasgrāmata 2014”