Dr. Mauriņa Vēnu klīnikas un Lāzermedicīnas klīnikas oktobra jaunumi

Tik daudz jāpaspēj reizē! Tik daudz kā jauna! Laiks atrast laiku Sev un Veselībai! Oktobra mēnesī Dr.Mauriņa Vēnu Klīnikas un Lāzermedicīnas Klīnikas Privilēģiju Karte piedāvā izmantot dažādus pakalpojumus par īpašām cenām dažādiem pakalpojumiem.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Par piedāvājumiem stāsta mūsu klīnikas ķirurgs, flebologs Dr.med Uldis Mauriņš:


Mūsdienās duplekssonogrāfija ir kļuvusi par zelta standartu vēnu diagnostikā. Ar tās palīdzību var savlaicīgi atklāt asinsvadu slimības jau to agrīnajā attīstības stadijā un savlaicīgi uzsākt ārstēšanu. Vēnu sonogrāfija ir nepieciešama pirms operācijas, jo tā ļauj ļoti precīzi noteikt veselos un slimības skartos vēnu posmus. Duplekssonogrāfija ir pieejama praktiski jebkurā stacionārā vai ambulatorā ārstniecības iestādē, taču ir svarīgi, lai vēnu diagnostiku veiktu pieredzējis ārsts – flebologs, kurš padziļināti specializējies venozo saslimšanu diagnostikā un ārstēšanā.

 

  • 20% atlaide pirmreizējam vēnu duplekssonogrāfija izmeklējumam un ārsta konsultācijai.


Dr.med Aigars Martinsons. Proktoloģijas nodaļas vadītājs, ķirurgs, proktologs, medicīnas doktors: 
http://www.youtube.com/watch?v=QjhMqzvjzDs


Proktoloģisko izmeklēšanu veic proktologs, asistējot medicīnas māsai. Izmeklējumi notiek speciālā norobežotā apskates telpā, to laikā pacients parasti guļ uz sāniem. Ārsts veic anālās zonas apskati, kurai parasti seko arī izmeklēšana ar pirkstu, kas pamatā nav sāpīga, jo tiek izmantots speciāls lubrikants. Nepatīkamākas sajūtas varētu būt pacientiem, kuriem ir izteiktas sāpes. Šajos gadījumos to piedāvā veikt ar īpašu gelu, pirms tam izmeklējamo vietu apsmidzinot ar anestezējošu aerosolu (t.s. „virsmas anestēzija”). Pirmajā izmeklēšanas reizē vairumā gadījumu tiek veikta arī dziļāka apskate ar proktoloģisko spoguli. Arī tā nav sāpīga. Ir ļoti būtiski pārbaudīt, vai mums nav darīšana ar ļaundabīgiem zarnu audzējiem vai citām nopietnākām kaitēm, kuru izpausmes ir ļoti līdzīgas hemoroīdu simptomiem. Tādēļ arī pašiem pacientiem nevajadzētu vilcināties iet pie ārsta, ja viņi sajūt jebkādu diskomfortu anālajā zonā.

Reklāma
Reklāma

 

  • 15% proktologa konsultācijai un izmeklējumam.


Skatīt piedāvājumu:
http://lazermedicinasklinika.lv/lv/piedavajumi
http://www.venucentrs.lv/jaunumi/ipasas-cenas-privilegiju-kartes-ipasniekiem

 

Dr.Mauriņa Vēnu Klīnikas un Lāzermedicīnas Klīnikas Privilēģiju Karte.
Oktobrī piedāvājam flebologu u proktologu pakalpojumiem īpašas cenas un atlaides Dr.Mauriņa Vēnu Klīnikā un Lāzermedicīnas Klīnikā.