Ideālā sieviete - Geišas noslēpumi sievišķīgai iedvesmai

Geišas – noslēpumainas un tik ļoti sievišķīgas sievietes. Geišas visā pasaulē tiek uzskatītas par perfektajām sievietēm. 

FOTO: Shutterstock.com

Šajās brīvdienās kāds man zināms vīrietis izmantoja vārdu salikumu “Geišas inteliģence”. Tas lika aizdomāties un  izklausījās ļoti intriģējoši, tāpēc sāku meklēt vairāk informācijas par šīm maģiskajām sievietēm.

 

Un uzgāju kādas sievietes blogu - womanlywise.jimdo.com, kur tiešām bij apkopoti dažādi Geišas noslēpumi, kā arī paskaidrots, kā tos pielietot savā dzīvē, lai atmodinātu sevī sievišķību.

 

Tā kā šie daži punkti mani tik ļoti iedvesmoja, tad nolēmu ar šo informāciju padalīties arī ar jums :)

 

1. Pirmais un lielākais visu geišu noslēpums: Geišām piemīt īpaši izkopta attieksme, mentalitāte/domāšanas spēja, ko dēvē par „Geisha Consciousness” jeb Geišas apziņu. Viņas izkopj savu dabisko sievišķību, lai piesaistītu uzmanību, apmierinātu un darītu vīrieti laimīgu. Atceries, ka vīrieti vienmēr saistīs tieši sev pretējas īpašības un īsti sievišķīgai sievietei tās piemīt. Kā saka, divi pretpoli pievelkas, bet tikai tad, ja tie tiešām ir pilnīgi pretēji. Vīrišķīga sieviete diez vai spēs piesaistīt sev blakus tiešām vīrišķīgu vīrieti, kādu vienmēr vēlējusies. Tāpēc, ja apzināsies, ka Tev jau piemīt šī dotība - būt sievietei, tad nebaidies to atklāt un parādīt pasaulei. Sievietei tiešām būtu jāpriecājas, ka piedzimusi par sievieti, jo tas ir tik skaisti. Mums piemīt tik daudz labu, izcilu, fantastisku īpašību, kuras vīrietis nekad mūžā nespēs pārņemt. Tās ne tikai liks mūs iekārot, bet arī apbrīnot un iemīlēt, kā saka: „yin and yang opposites attract”.  Jo sievišķīgāka būsi, jo spēcīgāku, gudrāku, inteliģentāku un potenciālāku vīrieti piesaistīsi.
 


2. Geišas otrais noslēpums nav nekāds jaunums vai atklājums, bet atgādinājums vecajam, iespējams, aizmirstajam. Esi pozitīva, optimistiska un priecīga, cik nu tas Tavos spēkos. Lūkojies pasaulē caur pozitīvo prizmu un Tu redzēsi, ka ar laiku tas negatīvais vairs tik ļoti nelec acīs. Jo mēs redzam un ievērojam to, ko vēlamies, nevis to, ko it kā ir neizbēgami nepamanīt. Kā arī nebaidies pozitīvās emocijas izpaust. Baudi sevi, baudi dzīvi. Atļaujies sevi lutināt un nesēdi mājās. Iegūsti patīkamas emocijas, ko Tev apkārtne var sniegt.
 
 
3. Izvēlies sev tiešām īstu vīrieti. Nesamierinies ar mazumiņu. Ņem to, kurš Tev liekas ar lielu potenciālu, kura klātbūtnē ceļi ļimst un kurš tiešām izturas pret sievietēm ar laipnību, zina savus vīrišķos pienākumus un spēs Tev aizraut elpu arī pēc iemīlēšanās perioda beigām. Svarīgi jau sākumā atcerēties padomāt par vīrieša izvēli, nevis mesties iekšā attiecībās ar pirmo pretīmnācēju, ja zini, ka agri vai vēlu viņa mīkstčaulība liks par sevi manīt. Galvenais un svarīgākais, lai vīrietim Tavās acīs piemīt milzīgs potenciāls, kuru ar Tavu palīdzību, viņš savas dzīves laikā atklās. Un Tu izveidosi vīrieti, par kuru varēsi tikai lepoties.


 Atļaujies sevi lutināt un nesēdi mājās. Iegūsti patīkamas emocijas, ko Tev apkārtne var sniegt.


4. Lai vīrieši nāk pie Tevis, nevis Tu skrien pie viņiem. Izmanto savu sievišķību, skaistumu, smaidu, pašpārliecību, seksualitāti un patīkamo attieksmi. Sieviete ir medījums, vīrietis mednieks. Otrādi tas nepavisam nedarbojas. Jo atņem vīrietim iespēju izpaust savu vīrišķo dabu.
 
 
5. Esi jauka. Vīrietis vienmēr vēlēsies sev blakus redzēt sievieti, kura ir mīļa un jauka. Nevis pasīva un neinteresanta, bet gan noteikta un patīkama.Vīrietis justos kā paradīzē, ja sieviete pret viņu vienmēr izturētos maigi. Tā ir. Tāpēc brīžos, kad vēlies apliecināt savam vīrietim mīlestību, esi jauka, saprotoša un cel viņa pašapziņu, neskopojoties ar labiem vārdiem par viņu.


 
6. Esi vienmēr tieša. Vīrietis nesaprot tekstu „caur puķēm”. Maiga, bet tieša. Nemelo un nemanipulē. Vīrietis vienmēr jutīs, ja sieviete melo. Ja arī viņš to nepasaka skaļi, viņš vienalga zinās. Un šādi sīki meli, manipulācijas var sagraut to, kas tik ilgi celts. Savstarpējā uzticība ir neatsverama attiecību sastāvdaļa. Ja vienreiz pazaudēta, tad nekad tik stipru vairs neatrast.


 
7. Sievietes - Geišas jau no mazotnes tiek audzinātas, lai, kļūstot par sievieti, šis viss, ko mēs pašlaik mācamies, būtu pašsaprotami un pilnīgi dabiski no viņu puses. Jau bērnībā šīm mazajām meitenēm tiek ieliktas pareizās dzīves vērtības – godīgums, sevis kopšana, atklātība u.c., kā arī savas vērtības apzināšanās. Viņas saprot, cik ļoti svarīga ir sevis mīlestība, jo tikai tad apkārtējā pasaule atbildēs ar to pašu.
 
 
8. Nekas jauns un jau n-tās reizes dzirdēts ieteikums pilnīgi visām sievietēm. Redz, ka geišas dzīvo pēc šī principa, bet mēs tikai tagad mācamies to. Vienmēr izrādi pateicību par to, ko vīrietis Tev sniedz - vai tas būtu morāls atbalsts vai labs padoms, vai puķes, dāvanas, ceļojumi. Vai vienkārši durvju atvēršana, ieejot telpā. Vīrietis to vien vēlas, lai spētu būt Tavs varonis. Tāpēc neskopojies ar novērtēšanu, uzslavām un komplimentiem. Cel viņa pašapziņu. Labie vārdi ir kā sīrups vīrieša dvēselei. Tava attieksme liks viņam piepildīt Tavas vēlmes vēl vairāk.

Reklāma
Reklāma


 
9. Bloga autore Līva domā, ka ne tikai geišas, bet arī jebkura sieviete, kurai rūp sava labsajūta it visā, zina, cik ļoti svarīgi ir būt apmierinātai seksuāli. Nevis tikai sniegt baudu, bet mācēt to arī paņemt. Sievietei nekad nevajadzētu kautrēties par savu ķermeni, par savām seksuālajām tieksmēm. Un kā gan vīrietis var zināt, kas tieši Tev patīk mīlējoties, ja pati nemaz nezini?! Eksperimentē, atklāt savas jūtīgākās ķermeņa vietiņas, mīli un priecājies par savu ķermeni. Esi jutekliska, ļauj savai seksualitātei plūst. Tas nav nekas slikts vai nepiedienīgs. Slikti ir noliegt to, ko Tev Dievs devis. Šādu sievišķīgu attieksmi pret sevi jūt visi apkārtējie, tāpēc pazūd jebkāda vajadzība sevi mutiski apliecināt pārējo vidū. Tāpēc īsti sievišķīgu sievieti vienmēr redzēsi izsmalcināti, bet ne pārāk kliedzoši ģērbušos. Tava vibrācija, ko nes apkārtējai pasaulei runā skaļāk, kā Tavi vārdi un apģērbs. Protams, sievietei vienmēr ir jāpucējas un jārotājas, bet jāuzsver, cik tomēr ļoti svarīga ir iekšējā nostāja.

 

Protams, sievietei vienmēr ir jāpucējas un jārotājas, bet jāuzsver, cik tomēr ļoti svarīga ir iekšējā nostāja.


 
10. Darbojas princips: „Sieviete ir vīrieša rota, kas nemaksā lēti”. Geišas pašapziņa ir augsta un viņa zina savu vērtību. Viņa par sevi rūpējas, pērk skaistas drēbes, kosmētiku, rotas, pošas un pucējas, izglītojas, viņai ir vispusīgas intereses, un viņa ir lieliska sarunu biedrene. Nenovērtējama dāvana, kuras eksistence vien jāatalgo ar regulāriem uzmanības apliecinājumiem, jānodrošina materiāli un jāatbalsta viņas intereses un hobiji. Bet šo visu viņa panāk nevis ar lūgšanu vai prasīšanu, bet gan ar savu nostāju pret sevi, ar izteikto sievišķīgumu un maigo attieksmi pret vīrieti, kurš iedvesmojas, esot geišai blakus.


 
11. Kā arī ieteikums no bloga autores Līvas puses. Interesējies par savu vīrieti. Par viņa darbu, hobijiem un interesēm. Atrodiet kādu kopīgu aizraušanos, kas Jūs vieno. Atceries, vīrietim ir ļoti svarīgi, lai Tavās acīs viņš tiktu cienīts un apbrīnots.

 


Diezgan daudzām sievietēm šie ieteikumi noteikti nav pat jālasa, bet citas noliegs un nepieņems šeit rakstīto, tomēr tas ir mūsu katras pašas ziņā, kā attīstīt un iemīlēt sevi, savu sievišķību.

 

Gribu teikt lielu paldies šī bloga autorei Līvai par iedvesmas pilnu rakstu un novēlu jebkurai sievietei sākt lietot šos Geišas noslēpumus arī savā dzīvē!

 

Lai jauka un iedvesmas pilna nedēļa!

 

Autore: Kristīne Bērziņa, mammamuntetiem.lv projektu vadītāja