Pazīmes, kas liecina, ka tavs kaķis tevi patiešām mīl

Kaķis ir lepna, neatkarīga un pašpārliecināta būtne, kas gudri patur savas emocijas pie sevis un saimniekam vien laipni atļauj sevi apkalpot. Ja suns luncina asti, lien bučoties un visādi izrāda savu pieķeršanos saimiekam, tad no kaķa šādas izpausmes redzēt var ļoti reti. Un tomēr – varbūt mājas mīlulis kaķis tomēr mūs kaut mazliet mīl? Dažas pazīmes, kas liecina, ka viņam neesi gluži vienaldzīgs.
No kaķa redzēt mīlestības izpausmes var ļoti reti. Un tomēr ir dažas pazīmes, kas liecina, ka viņam neesi gluži vienaldzīgs.

FOTO: Shutterstock.com

No kaķa redzēt mīlestības izpausmes var ļoti reti. Un tomēr ir dažas pazīmes, kas liecina, ka viņam neesi gluži vienaldzīgs.

Kaķis vienmēr ir līdzās, pat jau tu pārvietojies no vienas telpas uz otru

Kaķi pieķeras vietai un iet, kur paši grib. Ja tavs mājas mīlulis seko tev pa pēdām, tad viņš ir pārvarējis slinkumu un pieķeršanos mīļajam spilvenam. Tā ir zīme, ka viņš tevi tiešām mīl. 

 

Ejot tev garām, tavs kaķis tur asti gaisā

Kaķu uzvedības pētnieks Džons Bredšovs skaidro, ka šādi kaķis signalizē, ka viņam ir labi, ka viņš ir apmierināts ar dzīvi un labā omā. Turklāt tu viņam patīc. 

 

Tavs kaķis tevi "ieboksē" 

Kaķa mīcīšanās ir kas līdzīgs bučai uz vaiga. Kaķi tā rīkojas tad, kad jūtas drošībā. 

 

Kaķis laiza tavu seju un matus

Reklāma
Reklāma

Ja kaķis laiza savu saimnieku, tad viņš rāda, ka cilvēkam pilnībā uzticas un jūtas ļoti tuvs ar viņu. 

 

Kaķis glaužas ar vaidziņu pie saimnieka vaiga 

"Tu esi mans, es tevi iezīmēju", tāds ir patiesais kaķa plāns. Beržoties ar noteiktām ķermeņa daļām, viņš izplata feromonus, ko cilvēks nesaož. 

 

Kaķis nes tev dāvaniņas 

Beigs putniņš, pusdzīva pelīte vai jebkas, ko kaķis no rīta atstiepj tev uz gultu, patiesībā ir augstākā mīlestības izpausme. Tu esi atzīts par kaķa ģimenes locekli. 


Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem

Saistītie raksti