Iluzionisti Pecolli rādīs neticami krāšņu burbuļšovu "Bubblelandia"

Iluzionisti Pecolli ir iestudējuši un producējuši neticami krāšņu, atraktīvu un modernu projektu - šovu "Bubblelandia” jeb "The underwater bubble show", kas sava krāšņuma ziņā  līdzinās "Cirque du Soleil" izrādēm. 

Krāšņs burbuļu un lāzeru šovs

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Krāšņs burbuļu un lāzeru šovs

 

Šo izrādi jau ir redzējuši skatītāji Itālijā, Libānā, Kaļiņingradā,  Indonēzijā, Kiprā, Anglijā, Kuveitā, Katarā un cituviet. Šovs   nepārtraukti tiek papildināts ar  aizvien jaunām un efektīvām idejām. Šova jaunāko versiju Latvijas skatītājiem būs iespēja redzēt  8.novembrī Rīgas Kongresu namā divās izrādēs. Izrāde ir paredzēta ģimeņu auditorijai bez  vecuma ierobežojumiem.

 

​  

Izrādē uzstājas iluzionisti un ziepju burbuļu meistari Pecolli, kā arī talantīgi cirka žanra pārstāvji –  žonglieri, kontorsionisti un dejotājas, kā arī Smilšu mākslas meistari. Izrādē tiek izmantoti daudzi specefekti un jaunākie sasniegumi šovu vizuālajā mākslā. Izrādes darbība notiek gan uz skatuves, gan skatītāju vidū un ir ļoti interaktīva. Krāšņos skatuves tērpus ir veidojusi atraktīvā Elita Patmalniece un izrādes mūziku komponēja  azartiskais Valdis Zilveris. 2015.gada sezonā Pecolli ar šo izrādi dosies pasaules tūrē uz Krieviju, Ķīnu un Ameriku.

 

Reklāma
Reklāma

 

Šova pamatā ir stāsts par cilvēka dzīvi. Tā var būt pelēka vai krāsaina. Šoreiz tā būs krāsaina.  Šova notikumi aizved pelēko un steidzīgo cilvēciņu uz īpašu, krāsainu, dzīvespriecīgu vietu,  kas saucas Bubblelandia ( Burbuļlandija). Tā ir vieta, kur apstāties, pasapņot, ieklausīties,  ieskatīties, papriecāties,atveldzēties, izsmieties, izbrīnīties, un tas ir tepat uz šīs planētas, un,  precīzāk, tas ir mūsos pašos – mūsu dvēseles Okeānā. 

 Vajag tikai pamosties! Bubblelandia “iemītnieki” – Jūras zirdziņi, Drakoniņi, Jūras zvaigznes, Papagaiļzivtiņas un citi - ievedīs skatītājus šajā dzīvespriecīgajā un skaistajā Zemūdens pasaulē,  gan pūšot krāsainus milzu Ziepju Burbuļus, gan radot īstu sniegputeni, gan liekot dejot krāsainām  jūras aļģēm, lidināties milzu medūzām, gan liekot Lāzeru stariem mirguļot, gan tajā iesaistot  skatītājus un liekot veidot jūras viļņus, gan arī lidināt milzu burbuļu bumbas. Nevar atklāt visus brīnumus, kas notiks. Teiksim tikai vienu, ka nebūs robežu starp skatītājiem un Bubblelandiju, viss būs vienots. Skatītāji būs pamodušies...

Krāšņajā Ziepju burbuļu, Lāzeru un specefektu šovā plānojas jauni pārsteigumi – tiks izmantotas jaunākās tehnoloģijas apgaismes tehnika, kas apvienos trīs dažādus efektus vienā. Šobrīd top arī jaunas dekorācijas ar milzu astoņkāji un Jūsras zirdziņu, kā arī tiks izmantots unikāls jauns veids smilšu zīmēšanas tehnikā. Īpaši no Francijas tiks vests tīkls, kurš nepieciešams, lai skatītāji redzētu vienu no jaunākajiem izrādes brīnumiem.