Astroloģe atklāj, kā astroloģijas zināšanas var uzlabot mammas un bērnu attiecības

Ko dara astrologs un kā viņš var palīdzēt uzlabot mammas, bērna un ģimenes attiecības? Vai astroloģijas vispār ir uzskatāma par profesiju un ko var sagaidīt no konsultācijas, ja esat nolēmuši apmeklēt šādu speciālistu? Stāsta sertificēta astroloģe Līga Šīrona. 

Astroloģijā neviens nenosaka gatavu nākotni, tādas nav.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Astroloģijā neviens nenosaka gatavu nākotni, tādas nav.

Pieļauju, ka daudzi, dzirdot vārdu “astrologs”, nosmīkņā un liek to vienā plauktiņā ar zīlnieci. Vai astrologs vispār ir profesija?
Astrologa profesija Latvijā ir profesiju klasifikatorā jau piecpadsmit gadus. Arī pasaulē tā tiek uzskatīta par profesiju. Tā ir tāda pati alternatīva profesija kā austrumu masāža vai joga. Astroloģijā nav nekā mistiska.

Astroloģijā ir jābūt loģiskajai domāšanai, izpratnei par kustību, matemātiskai domāšanai. Man ļoti palīdz tas, ka esmu studējusi psiholoģiju, jo zinu, kā runāt ar cilvēku, kā nosaukt emocijas, kā risināt problēmas. Tāpēc varētu teikt, ka es vairāk pārstāvu nozari, ko sauc par astropsiholoģiju.  

Ko noderīgu var pateikt astrologs, ja runājam par bērnu un vecāku attiecībām astroloģijas skatījumā?  
Diezgan pārliecinoši varu teikt, ka bērna astroloģijas kartē, īpaši zīdaiņa vecumā, ierakstās viss, ko mamma jutusi un piedzīvojusi savas grūtniecības laikā un bērnībā. Mammas intuīcija, kā sadzīvot ar savu bērnu, kā viņu audzināt, parasti strādā ļoti labi, bet, ja ir šaubas vai problēmas, tad astrologs var iedrošināt, ieteikt, kā labāk apieties ar zīdaini. 


Ar ko tad astroloģija atšķiras no psiholoģijas? Tajā arī stāsta, kā pareizi audzināt bērnus.
Atšķirībā no psiholoģijas, kas dod vispārīgas norādes, kas der visiem zīdaiņiem, astrologs skatīsies mammas un bērna kartes un ieteikumi būt individuāli un piemēroti katrai konkrētai situācijai. Astrologs jau no pirmās dzimšanas dienas pateiks, kā vislabāk veidot mammas un bērna attiecības. 

Kāds ir astroloģijas zinātniskais pamats, kas varētu pārliecināt arī skeptiķi? 
Pavisam skeptiskos pārliecināt nemaz nevajag. Ja viņi tam netic, tātad tas nav arī vajadzīgs. Bet svarīgi ir atšķirt avīžu horoskopus no astrologa individuālajām konsultācijām. Arī avīžu astroloģiju raksta astrologi, bet tur tiek ņemts vidēji statistiskais mēneša 5. datumā dzimušais Auns vai Zivs, protams, visiem šīs prognozes neatbilst. Tas, ko dara astrologs personīgajās konsultācijās, ir kaut kas cits. Te astrologs izskata katra klienta dzimšanas karti, apskatās, kādā stāvoklī bija zvaigznes brīdī, kad bērns bija piedzimis. Tad ir būtiski zināt precīzu laiku, ideālā gadījumā līdz minūtei. Jāzina arī dzimšanas vieta. 
 

Ko astrologs var pateikt par bērnu, ja karti lūdz sastādīt mamma? 
Pēc individuālās kartes varam pateikt, kuras ir cilvēka stiprās puses, kur – vājākas, uz ko ir lielākas dotības u.c. Bērniem apmēram līdz septiņu gadu vecumam netiek veidotas astroloģiskās prognozes. Izņēmums ir tad, ja, piemēram, ir plānota operācija. Tad varam skatīties arī konkrētas prognozes.

Maziem bērniņiem taisu tā saucamo natālo karti, kas atklāj talantus, raksturu, palīdz izlemt, kādos pulciņos laist, uz kādiem vaļaspriekiem vairāk virzīt. Natālajā kartē tajā var redzēt stiprās un vājās puses. 

Reklāma
Reklāma

Nākamais posms ir trīs gadi, kad sāk izpausties bērna rakstus un niķi. Varu teikt, ka vecākiem ir jāpriecājas, ka bērns ir ar raksturu, pat nepaklausīgs. Tā ir jābūt! Nākamais astrologa apmeklēšanas vilnis ir bērna tīņa gadi. Attiecības ar vecākiem pusaudžu gados saasinās. Un pēc tam tie ir 18 – 19 gadi, kad pienāk laiks izvēlēties profesiju. Tad gan jaunieši bieži vien jau nāk paši, bez vecākiem. 

Izmantojot iespēju, gribu aicināt vecākus nepubliskot savu bērnu dzimšanas datus. Tā ir sensitīva  informācija ne tikai no datu aizsardzības aspekta, bet arī no enerģētiskā viedokļa. Mēs taču neliekam savu plikās bildes internetā. Tieši tikpat nopietni jāatteicas pret bērnu dzimšanas datiem. 


Vai tad, ja pie tevis atnāk grūtniece, tu vari kaut ko pateikt vairāk par gaidāmo bērnu?
Grūtniecēm kartes veidojam tādas pašas kā citām sievietēm, bet samērā bieži nāk topošās mammas, kurām ir paredzēti ķeizari. Varu pateikt, kurš laiks ir labvēlīgāks bērniņa nākšanai pasaulē un neuzskatu, ka tā ir iejaukšanās liktenī. Laimei patīk cilvēki, kas rīkojas. Kāpēc gan neizmantot šo iespēju?

Grūtniecība ir interesants laiks, kad mamma it kā atgriežas bērnībā, viņa atceras notikumus, emocijas, kas ar viņu notika laikā, kad gaidīja viņu. Tas viss ļoti ietekmē gan mammas personību, gan atkal tālāk viņas bērna personību. Atnākot pie astrologa, varam šīs lietas „izvilkt” ārā un zinot abu – mammas un  bērna, astroloģisko karti, labāk saprast, kā vienam ar otru veiksmīgāk sadzīvot.

Vispār, lai nāktu pie astrologa, ir jābūt skaidri noformulētiem jautājumiem. Ideālais klients ir tāds, kuram vismaz vienā dzīves sfērā ir problēmas, un viņš pats ar tām vairs netiek galā. Viņam vajag kādu, kas uz to paskatās no malas un pasaka, ka, jā, tu pašlaik nedari pareizi un tā, kā tu esi iecerējis darīt, ir pareizi. Jo lielāka ir krīze, jo lielāka ir cerība, ka šī konsultācija viņam kaut ko dos un ka viņš kaut ko izmainīs savā dzīvē. Ja cilvēkam nav motivācijas, tikai ziņkārība, tad nākt nav vērts. Grūti ar tiem klientiem, kas atnāk un gaida, ka astrologs visas problēmas atrisinās viņu vietā. Mēs varam parādīt tikai taciņas un pateikt, kas tur katrai galā varētu būt sagaidāms, bet uz priekšu jāiet pašam. 

Kā īsti zvaigznes mūs ietekmē? Vai mēs varam no to ietekmes izvairīties? 
Tās ir motivāciju ķēdītes, kas mums liek tā vai citādi rīkoties vai izturēties. Uzskatu, ka cilvēka brīvā griba ir augstāka par zvaigznēm. Pēc savas prakses redzu, ka veselīgāk un saskanīgāk dzīvo tie, kas dzīvo saskaņā ar sevi un vairāk izmanto savas spēcīgās vietas kartē, strādā ar to, lai atrisinātu tos konfliktus, kas kartē ir iezīmēti, viņi kopumā ir laimīgāki un harmoniskāki. 

Astroloģijā neviens nenosaka gatavu nākotni, tādas nav. Daudzi baidās, ka viņiem pateiks, ka jūs šogad piemēram, iesiet bojā. Astroloģiski nav iespējams kartē atrast miršanas brīdi. Astrologi ir mēģinājuši atrast formulas, ar kurām rēķināt nāves brīžus, bet rezultāts ir tāds, ka cilvēkam ir iespēja nomirt vismaz vairākas reizes katru dienu.