Zīmes, ko mīļotais tev sūta neapzināti. Iemācies izlasīt un saprast

Žesti un neapzināti sūtītas ķermeņa valodas zīmes daudz ko spēj atklāt par sarunbiedru. Ķermeņa valodas eksperte Blānša Kobbe, grāmatas "Body Language Confidential" autore, dod nelielu ieskatu, kas palīdzēs labāk atpazīt mīļotā vīrieša emocijas un, iespējams, uzlabos komunikāciju. 

Žesti un neapzināti sūtītas ķermeņa valodas zīmes daudz ko spēj atklāt par sarunbiedru.

FOTO: Shutterstock.com

Žesti un neapzināti sūtītas ķermeņa valodas zīmes daudz ko spēj atklāt par sarunbiedru.

Kabatās sabāztas rokas
Vīrietis, kas tur rokas kabatās, visbiežāk savas jūtas patur pie sevis. Šim cilvēkam vajadzīga lielāka pašpārliecinātība.  Ja mīļotais šādi izturas tavā klātbūtnē, iespējams, ka kādu kopīgu pasākumu viņš gribētu paturēt noslēpumā no apkārtējiem. 
 

Īkšķi aizbāzti aiz bikšu siksnas
Nepārprotama zīme, ka viņš tevi seksuāli iekāro. Ja redzi savu mīļoto šādā pozā stāvam ballītē, nepamet viņu vienu. Pieej un iečuksti ausī kaut ko mīļi neķītru, lai seksuālā enerģija neaizplūst pie citām ballītes dāmām.  Tā ir arī zīme, ka jums var būt neplānots “ ātrais”  seksiņš.
 

Sarunas laikā ar roku aizklāj muti
Ja sarunas laikā cilvēks aizskar mutes zonu vai ar plaukstu aizklāj muti, tad tā ir zīme, ka viņš nepasaka visu, ko domā. Iespējams, ka tie nemaz nav meli, vienkārši daļa informācijas tiek paturēta un neizpausta. 
 

Aizgādnieciska roka uz sarunu biedra pleca
Jūs pļāpājat ar kādu vīrieškārtas paziņu, kad no aizmugures pienāk vīrs un aizgādnieciski uzliek uz pleca roku. Tā ir zīme, ka viņš ir nedaudz (vai krietni) greizsirdīgs. Ar šo žestu vīrietis pauž privātīpašnieciskumu “ Viņa ir mana!”. Iesaisti mīļoto sarunā, lai viņš nejūtas neiederīgs un atstumts. 
 

Reklāma
Reklāma

Esmu iemīlējies
Ieturot vakariņas restorānā, vīrietis seko tavām rokas kustībām – ja tu ņem vīna glāzi, viņš dara to pašu. Ja tu laiski atlaidies pret krēsla atzveltni, viņš arī.... Neapzināta partnera kustību atkārtošana liecina, ka sarunu biedram tu ļoti patīci. Tik ļoti, ka to varētu dēvēt arī par iemīlēšanos. 


Ļauj man vadīt
Ja sarunu laikā vīrietis uzliek plaukstu savas partneres – sievietes rokas, tad tā ir zīme “Mīļā, ļauj šo sarunu vadīt man”. Īpaši der aizdomāties par šo signālu tad, ja sieviete ir tā aizrāvusies, ka otra puse pie vārda netiek vispār. 
 

Pēdu virziens 
Iespējams, ka jūsu saruna notiek spraigi un pat ieinteresēti, bet paskatieties, kurā virzienā “ skatās”  vīrieša pēdas? Ja tās ir pagrieztas uz durvju  pusi, tad viņa patiesā vēlme ir pārtraukt šo sarunu un pēc iespējas ātrāk pamest jūsu kompāniju. Dodiet sarunbiedram laiku atpūsties un tikai tad turpiniet sarunu.
 

Spranda berzēšana
Kad suņi ir nikni vai uztraukti, uz viņu skausta saceļas spalvas. Līdzīgi ir ar cilvēku – apjukumu un  nervozitāti mēdzam izpaust, berzējot skaustu vai kaklu tieši zem matu augšanas līnijas.  Ja mīļotais vīrietis neapzināti sāk rādīt šādas kustības, tad tā ir zīme, ka viņš izjūt zināmu stresu. Varbūt līdzēs neliela muguras masāža?