Jauna Latvijā tapusi aplikācija palīdzēs noteikt labāko laiku bērna ieņemšanai

Iznākusi jauna mobilā aplikācija "AstroSecret", kura pamatojoties uz sievietes dzimšanas datiem, palīdzēs topošajiem vecākiem noteikt astroloģiski labvēlīgākās dienas bērniņa  ieņemšanai. 

Aplikācija ne tikai izskaitļos potenciāli veiksmīgākos mazuļa ieņemšanas brīžus, bet   arī vēlamo mazuļa dzimumu un horoskopa zīmi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Aplikācija ne tikai izskaitļos potenciāli veiksmīgākos mazuļa ieņemšanas brīžus, bet arī vēlamo mazuļa dzimumu un horoskopa zīmi.

Aplikācija ne tikai izskaitļos potenciāli veiksmīgākos mazuļa ieņemšanas brīžus, bet  arī vēlamo mazuļa dzimumu un horoskopa zīmi.  Sievietei gadā ir apmēram 12 menstruālie cikli, tomēr ne visi ir piemēroti  bērniņa ieņemšanai un ieteicami veiksmīgai grūtniecības norisei.
 

Jaunā "AstroSecret" aplikācija sievietēm ir dabīga grūtniecības plānošanas metode, kura radīta  saskaņā ar sievietes fizioloģisko ciklu, apvienojot astroloģijas un mūsdienu tehnoloģiju iespējas.  Mobilā aplikācija ietver unikālu kalendāru, kas apvieno gan sievietes fizioloģiskā cikla  rādītājus, gan astroloģiski labvēlīgākos periodus grūtniecības plānošanai. Labvēlīgākie  ieņemšanas brīži tiks noteikti, analizējot sievietes dzimšanas kartes radītājus un konkrētās  ieņemšanas dienas astroloģisko fonu - ņemot vērā planētu izvietojumu dzimšanas brīdī un  precīzu planētu kustību vēlamajā ieņemšanas dienā. 
 

Aplikācija būs noderīgs rīks arī tām sievietēm, kurām nepieciešama mākslīgā apaugļošana, kā arī  gadījumos, kad sieviete ilgstoši, bez medicīniskām indikācijām, nespēj palikt stāvoklī.
 

"Uzskatu, ka veiksmīga plānošana ir laimīgas dzīves pamats, un tā nepieciešama it visur –  arī jautājumos, kas skar grūtniecību. Daudzus gadus, strādājot ar ģimenēm un pāriem, esmu  sapratusi, ka liela nozīme cilvēka dzīvē ir ne tikai dzimšanas mirklim, bet arī ieņemšanas brīdim.  Turklāt nozīme ir arī deviņiem mēnešiem pirms ieņemšanas, kad notiek pāra sagatavošanās  mazuļa ieņemšanai. 
 

Ar tādu pašu un vēl daudzkārt lielāku centību kā gaidot ciemos īpašu viesi ir jāgatavojas arī  gaidāmā bērniņa ieņemšanai un jāizvēlas tam vispiemērotākais brīdis.  Šie aprēķini daudzām sievietēm palīdzēs ieņemt bērniņu, atbrīvojot sievietes no stresa, ko  rada ''tukšie mēneši'' jeb brīži, kad ļoti gribās, bet nesanāk. Jaunām meitenēm, kuras bērnus vēl  neplāno, aplikācija būs noderīga, lai izzinātu savas dzīves veiksmīgākos un auglīgākos periodus  ilgtermiņā," stāsta astroloģe Agnese Fūrmane.

Reklāma
Reklāma

 

Mobilā aplikācija uzrādīs tikai labvēlīgās ieņemšanas dienas. Tāpēc var gadīties, ka kalendārā ne  visi ovulācijas cikli tiks uzrādīti kā piemēroti ieņemšanai. Šie labvēlīgie periodi būs saskaņoti ar  sievietes ovulācijas ciklu, ko parasti konsultācijā pie astrologa nav iespējams tik precīzi paredzēt.  Jo sievietei harmoniskāks horoskops, jo vairāk būs labvēlīgo ieņemšanas dienu.  

 

Aplikāciju Android operetājsistēmas telefonu lietotājiem iespējams atrast un lejupielādēt Google Play veikalā. Decembrī iznāks arī versija iOS un iPhone lietotājiem.