Aktuāli! Intervija: māmiņa iemācās runāt angliski divās nedēļās

“Bērns palīdzēja apgūt angļu valodu. Mācījāmies kopā - tas bija kaut kas neredzēts” - tā intervijā atklāj jaunā māmiņa Ieva.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Šodien – 23. septembrī – svešvalodu apguves programmai internetā 55% atlaide! Rudens akcijas ietvaros Šveices valodu institūts piedāvā apgūt angļu, vācu, franču vai citu jaunu svešvalodu par tikai 6.95 € (parasti cena 16.95 €). Tu vari apgūt svešvalodu internetā no jebkuras vietas jebkurā laikā. Lielā pieprasījuma dēļ, piedāvājums ierobežots – atlaidi saņems tikai pirmie 100 pircēji. Lasi interviju un uzzini kā saņemt savu atlaidi.

 

Intervija ar jauno māmiņu Ievu Vanagieni (36) no Rīgas, kura septembrī apguva angļu valodu.


Vai angļu valodu esi mēģinājusi apgūt agrāk?
Pirms dažiem gadiem aizgāju uz kursiem, centos visam sekot līdzi un iekalt tās tabulas ar laikiem un samākslotiem dialogu teikumiem. Man liekas, ka katrs tam ir gājis cauri un sapratis – pēc tā visa Tu vienalga ne velna nevari parunāt! (smejas). Vienmēr jutu, ka jābūt vienkāršākam veidam, jo ir taču cilvēki, ātri sāk sarunāties tajā pašā angļu valodā, to tā īsti pat nemācoties. Man izrādījās taisnība!


Kas Tevi pamudināja sākt apgūt angļu valodu tagad?
Angļu valoda man būs nepieciešama izejot darbā pēc dažiem mēnešiem. Tagad ir konkurss uz labām darba vietām un angļu valoda ir liela priekšrocība. Bērna dēļ nevaru iet uz jauniem kursiem, bet uzgāju iespēju internetā iemācīties angļu valodu. Programma solīja, ka varēšu runāt angļu valodā 14 dienu laikā vai arī varēšu saņemt naudu atpakaļ. 


Kā sākās angļu valodas apguve?
Šveices programmas mājaslapā pasūtīju angļu valodas apmācību un pēc dažām minūtēm atvērās programma – kaut ko tādu nebiju nekad redzējusi. Nekādu tabulu un nekādu samākslotu dialogu – drīzāk tik vienkārši kā priekš maziem bērniem. Vārdu pa vārdam es jau varēju ļoti brīvi pateikt vienkāršas lietas, itkā runātu dzimtajā valodā. Programmai veltīju mazāk kā pusstundu dienā. Vienreiz [savu dēlu] Gustavu paņēmu klēpi un arī viņš sāka atkārtot vārdus angļu valodā un priecājās par bildītēm ar dzīvniekiem. Nemaz neatgādināja garlaicīgus kursus, drīzāk kaut kas jautrs un efektīvs. Tā nu Gustavs palīdzēja man beidzot iemācīties angļu valodu.

Reklāma
Reklāma


Kāds ir Tavs angļu valodas līmenis pašlaik?
Nu, skatoties filmas es visu saprotu. Ja man kaut ko jautātu, arī spētu atbildēt. Noteikti visu nerunāju vēl gramatiski pareizi, taču tas nāk ar laiku. Tīri tik cik darbam būs nepieciešams, to es visu zinu.


Kāds ir tavs ieteikums citiem, kuri vēl nerunā angliski?
Meklēt patīkamāko un ātrāko ceļu uz jauno valodu, nevis tērēt enerģiju kursos. Vai Jūs zināt kādu, kurš savu lielisko angļu valodu ieguva kursos? Nē, protams. Patiesībā valodas apgūst ar citām metodēm, tāpēc iesaku citiem nemeklēt attaisnojumus par laiku, naudu utt. Nožēla var būt tikai par neizdarīto, nevis izdarīto. Lai visiem veicas!

 

Šodien ir pēdējā institūta rudens akcijas diena – pirmie 100 var apgūt svešvalodu ar 55% atlaidi – par tikai 6.95 € (parasti šī iespēja maksā 16.96 €). Apgūsti angļu, vācu, franču vai kādu citu no 12 svešvalodām. Dodies uz www.swisslanguages.com un saņem savu piekļuvi valodu apguves programmai – Tu vari paspēt būt starp pirmajiem 100.

 

Šveices valodu apguves metodē tiek izmantoti tikai tie vārdi un frāzes, kas patiešām ir jāzina, lai komunicētu jaunā valodā. Uzsvars ir uz to, lai pēc iespējas ātrāk Tu spētu veidot teikumus un varētu saprasties svešā valodā. Šveices valodu institūta radītā metode balstās uz regulāriem pētījumiem par valodu apguvi . Esi viens no pirmajiem un saņem 55% atlaidi. Nāc uz akciju: www.swisslanguages.com