Lauku saimniecības atver durvis un aicina ciemos ģimenes ar bērniem

Sestdien un svētdien, 20. un 21. septembrī, visus pilsētniekus, ģimenes ar maziem un lieliem bērniem ciemos gaida Latvijas lauku sētas. Akcija “Atvērtās dienas laukos”  ir kļuvusi par iecienītu atpūtas pasākumu, jo bērni var var paglaudīt kaziņu, pabarot vistiņu  un nogaršot īstu, svaigu lauku gardumu. Atvērtas būs pilis un muižas, varēs iemēģināt roku lauku darbos un dažādos arodos. Izvēlēties lauku sētu vai apskates objektu var "Lauku ceļotāja"  mājas lapā sadaļā " Dalībnieki".
 
Laukos gaida pilsētniekus ar bērniem

FOTO: Shutterstock.com

Laukos gaida pilsētniekus ar bērniem

 

Akcijas "Atvērtās dienas laukos" mērķis ir popularizēt Latvijas laukus, laukos audzētus, ražotus, gatavotus produktus un pakalpojumus un dzīvesveidu.  Abas brīvdienas saimniecības būs atvērtas apmeklētājiem, piedāvājot atlaides produktiem vai pakalpojumiem, ēdienu un dzērienu degustācijas, ekskursijas, radošas darbnīcas vai kādus citus īpašos piedāvājumus, ko ikdienā šajās saimniecībās nav iespējams saņemt. 

 

Lai uzzinātu, ko katra no saimniecībām piedāvā akcijas dienās, darba laikus, un noteikumus, dodieties uz šīs akcijas lapas sadaļu "dalībnieki" un meklējiet šo informāciju pie konkrētās saimniecības profila.  


Kā sagatavoties brīvdienām:

1. Akcijas saimniecības un informāciju par to akcijas piedāvājumiem atradīsi akcijas lapas sadaļā "dalībnieki". Sadaļā karte, atradīsi saimniecību atrašanās vietas un arī informāciju par akcijas piedāvājumiem. 

 

2. Akcijas organizētāji iesaka savu apmeklējumu iepriekš saskaņot ar saimniekiem. Iespējams, ka tajā pašā laikā, kad plāno savu apmeklējumu, to ieplānojis jau kāds cits, piemēram, liela grupa, tāpēc, lai ērti izbaudītu saimniecību apmeklējumu - piesaki to! 

 

Reklāma
Reklāma

3. Iesaki kādam šo akciju. Ceļot kopā ir interesantāk un jautrāk!

 

4. Sagatavojies ceļošanai jau laikus. Atceries - nav slikta laika, ir tikai nepiemērots apģērbs. Tāpēc sarūpē ceļošanai ērtu apģērbu un apavus. Un pirms dodies ceļā, painteresējies par laika ziņām. 

 

5. Ne visur ir iespējams norēķināties ar bankas karti, tāpēc paņem līdzi skaidru naudu. Varbūt būs vēlme nopirkt kādu lauku gardumu par izdevīgu cenu. 

 

6. Lai pa ceļam nenomaldītos - izpēti saimniecību atrašanās vietu kartē un paņem līdzi Latvijas autoceļu karti.