Es uzvarēju cīņā ar pēcdzemdību tauciņiem! Māmiņas Annas stāsts

“Liekais svars grāva manu pašapziņu,” – tā intervijā atceras jaunā māmiņa Anna. Tikai šodien – 15. septembrī – lasi par Annas pieredzi cīņā ar pēcdzemdību svaru un uzzini, kur bez maksas pārbaudīt savas iespējas notievēt un saņemt dietologa konsultāciju!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Anna, pastāsti – kā nonāci līdz domai, ka jānotievē?
Pirms grūtniecības man nebija problēmu ar svaru. Kad stājos uzskaitē, biju smuki slaida, svēru 57 kilogramus. Bet īsi pirms dzemdībām svars bija uzkāpis jau līdz 80 kilo. Man bija TĀDS puncis! Jau pirms dzemdībām apņēmos – ātri vien no liekā svara tikšu vaļā, neielaidīšu.

 

Kā tev izdevās atbrīvoties no liekajiem tauciņiem?
Pirmos 5 kilogramus zaudēju, vēl esot slimnīcā. Pēc tam mājās pirmo divu nedēļu laikā zaudēju vēl 7 kg. Un tas arī bija viss! Atlikušais svars stāvēja uz vietas un nemainījās ne par gramiem. Pastāvīgi biju lielā nemierā ar sevi. Izmēģināju visu iespējamo – vingroju ar mazo uz rokas, gāju garās pastaigās, ēdu mazākas porcijas… viss kaķim zem astes. Kad internetā izlasīju par Stokholmas diētu, biju skeptiska. Cik nav viss kaut kas cits izmēģināts, bet bez rezultātiem? Tomēr noriskēju un piereģistrējos. Taisni divas nedēļas vēlāk – es atkal esmu formā! 

Kā tu vērtē tev sastādīto diētu?
Par pašu diētu un ēdieniem varu teikt tikai to labāko, ēdu garšīgi un daudz. Jau nedēļas vidū pamanīju, ka apkārtmēri sarūk. Nīstie tauciņi uz vēderu un gurniem samazinājās no dienas dienā. Kad beigās nosvēros – biju palikusi par 7 kilogramiem vieglāka. Neslikti priekš vienas nedēļas, vai ne?

 

Reklāma
Reklāma

Tavs novēlējums citām mammām, kuras arī vēlas nomest svaru?
Mammām gribētu novēlēt šad tad atcerēties arī par sevi un savām vajadzībām. Pat ja šķiet, ka nekam nav laika, neatmest ar roku savam augumam. Notievēt var pavisam īsā laikā! 

 

Līdz 15. septembrim StockholmHealth.com piedāvā uzlabot veselību – zaudē svaru ar sev īpaši pielāgotu diētu! Izveidot savu diētu vari StockholmHealth.com – pirmajām 50 interesentēm šodien diētas sastādīšanu apmaksā StockholmHealth (pašai jāsedz tikai reģistrācijas maksu – 9.95 €). 

 

Lai aizsargātu informāciju sniegušās personas tiesības uz privāto dzīvi, personas identitāte ir mainīta un attēliem ir ilustratīvs raksturs.