Vistu stilbiņi Vorčesteršīras mērcē gatavoti cepeškrāsnī - recepte

Ja galvā skan klasiskais jautājums - ''Ko mēs šodien ēdīsim pusdienās?'' un ideju nav, tad mēs iesakām zeltaini brūnu vistiņu Vorčesteršīras mērcē! Protams, visgardāk tā sanāks, ja tiks grillēta svaigā gaisā uz iesmiem, taču lielisks iznākums ir gaidāms arī, ja vistiņa tiks apbrūnināta pannā vai cepeškrāsnī!

Šādi marinētu vistiņu var cept arī cepeškrāsnī vai grillēt uz iesmiem.

FOTO: Shutterstock.com

Šādi marinētu vistiņu var cept arī cepeškrāsnī vai grillēt uz iesmiem.

Sastāvdaļas:

  • vistu stilbiņi
  • pētersīļu zaļumi
  • bazilika lapiņas
  • ķiploks
  • paprika
  • nedaudz sāls
  • pipari
  • nedaudz eļļas
  • Vorčesteršīras mērce

Gatavošana:

  • Noskalo vistu stilbiņus, tos liek bļodā.
  • Sasmalcina pētersīļu un bazilika zaļumus, iespiež ķiploku, kubiņos sagriež papriku, pievieno sāli, piparus un eļļu, un Vorčesteršīras mērci.
  • Visu kārtīgi samaisa un ļauj vistiņai iemarinēties apmēram vienu stundu.
  • Kad vistiņa ir iemarinējusies, to kārto pannā, uzliek vāku un uz lēnas uguns pasautē apmēram 20 minūtes.
  • Pannai vāku noņem un apbrūnina vistiņu zeltaini brūnu no visām pusēm.

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas