Noskaidroti Bella Baby Happy mazuļu kopšanas produkcijas un autiņbiksīšu testētāji

Ģimenes portāls mammamuntetiem.lv aicināja pieteikties izmēģināt mazuļu kopšanas produkciju un autiņbiksītes no Bella Baby Happy. 10 laimīgie testētāji ir noskaidroti. 

Bella Baby Happy Natural Care ir ķermeņa kopšanas produktu sērija zīdaiņa jutīgās ādas kopšanai. Tā radīta pēc maigām receptūrām un no dabiskām sastāvdaļām.

FOTO: Shutterstock.com

Bella Baby Happy Natural Care ir ķermeņa kopšanas produktu sērija zīdaiņa jutīgās ādas kopšanai. Tā radīta pēc maigām receptūrām un no dabiskām sastāvdaļām.

Septiņus dažādus Bella Baby Happy produktus vērtēs:

Līga Bērziņa un 6 nedēļas vecā meita;

Helēna Vinogradova un nepilnus 8 mēnešus vecais dēls;

Madara Laizāne un 8 mēnešus vecais dēls;

Agita Kļaviņa un 1,5 gadus vecā meita;

Kristīne Kiruška un gadu vecā meitiņa;

Mārīte Tenberga un mēnesi vecā meita;

Anastasija Hahaleva un 1,5 mēnesi vecā meita;

Liene Gricmane un dvīnīši - dēls un meita;

Ieva Poņimatčenko un 1,2 gadus vecaus dēls;

Anna Lange un 9 mēnešus vecais dēls.

 

Ar testētājiem sazināsimies personīgi.

 

Testētāji saņems 7 produktus:

  • Mitrās salvetes (2 veidu);
  • Higiēniskos paladziņus;
  • Kopjošo kosmētiku: šampūnu, eļļu, krēmu;
  • Bērnu autiņbiksītes (kas katram mazulim tiks piemērotas individuāli).

 
Par produktiem

Šampūns. Tas maigi attīra, nekairinot ādu, un saglabā mazuļa dabisko ādas aizsargslāni, kā arī neizraisa acu asarošanu. 

Reklāma
Reklāma

Ķermeņa eļļa. Eļļa mīkstina ādu, pateicoties sastāvā esošajam E vitamīnam un olīveļļai. Eļļa satur arī kliņģerīšu ekstraktu, kam piemīt pretiekaisuma un reģenerējošas īpašības. Eļļu var uzziest uz bērniņa ādas pēc vannošanās. 

Ķermeņa un sejas krēms

Krēms aizsargā un mitrina mazuļa jutīgo ādu, tas ir piemērots āra pastaigām, jo satur olīveļļu, kas pasargā mazuļa ādu no vēja, aukstuma, bet sastāvā esošais šī sviests sniedz dabīgu saules aizsardzību. Krēms mazina ādas iekaisumu un apsārtumu. 

 

Mitrās salvetes SENSITIVE. Šīs salvetes paredzētas īpaši jutīgai un alerģiskai ādai, tās maigi attīra un mitrina to. Alvejas ekstrakts uz ādas veido aizsargslāni, kas pasargā no kairinājumiem. Bella Baby Happy mitrās salvetes nesatur parabēnus un smaržvielas. 

 

Mitrās salvetes NATURAL CARE. Šīs salvetes ir piesūcinātas ar mandeļu eļļu, kam piemīt barojošas, mitrinošas un nomierinošas īpašības. Salvetes maigi attīra un kopj bērna ādu, veidojot dabisku ādas aizsargslāni, un novērš kairinājumu. Sastāvā esošajai mandeļu eļļai ir piešķirts EKOCERT sertifikāts. 

 

Higiēniskie paladziņi. Bella Baby Happy paladziņi lieliski uzsūc mitrumu, turklāt to maigā virskārta nekairina mazuļa ādu. Tie ir lieliski piemēroti lietošanai autiņbiksīšu nomaiņas laikā vai kā papildu aizsardzība bērna gultiņā vai ratos. Pieejami divu izmēru paladziņi: 60x60cm un 60x90 cm, 5 un 10 gab. iepakojumā. 

Autiņbiksītes. Bella Baby Happy autiņbiksītēs ir to paredzētajam uzdevumam optimāls celulozes, absorbenta un zaļās tējas daudzums. Tās ir izstrādātas tā, lai nekaitētu mazuļa veselībai, bet efektīvi uzsūktu nepieciešamo šķidruma daudzumu, vienlaikus pasargājot mazuļa ādu no kairinājuma rašanās riskiem. Sastāvā esošajam zaļās tējas ekstraktam piemīt antibakteriāla un pretiekaisuma iedarbība, turklāt tas neitralizē nepatīkamu aromātu. 

 

 

Bella Baby Happy produktus iespējams iegādāties EUROAPTIEKA, PRISMA un MEGO. 

Seko mums: https://www.facebook.com/BellaBabyHappyLV