Kā būt laimīgai? 15 vienkārši veidi

Neviens tavā vietā neko neizdarīs un laimi uz paplātes nepienesīs. Tāpēc virzi savus spēkus uz to, lai viedotu tādu dzīvi, kādu tu vēlies.

Laimīga sieviete ir skaista sieviete!

FOTO: Shutterstock.com

Laimīga sieviete ir skaista sieviete!

Par tavu laimi nav atbildīga ne mamma, ne partneris, ne bērns vai priekšniecība. Tā esi tikai tu pati. Tev tikai atliek nolemt būt laimīgai. Kad jūties noskumusi un sāc sevi žēlot, vienkārši pajautā - vai es vēlos būt laimīga? Kad grāmatas "God Never Blinks: 50 Lessons for Life's Little Detours" autore Regīna Bretta 50 gadu vecumā uzvarēja vēzi, viņa uzrakstīja 50 lietas, kuras dzīve viņai iemācījusi. Brettas grāmata ir starptautisks bestsellers un motivē miljoniem cilvēkus visā pasaulē mainīt savu dzīvi. Ieklausies viņas padomus, kā veltīt vairāk laika sev un kļūt laimīgākai. 


1. Piezvani sen neredzētām draudzenēm un sarīkojiet ballīti. Palūdz ciema kukuļa vietā katrai atnest šokolādi un izēdieties to pēc sirds patikas! 

2. Izveido savās mājās privāto "svētvietu", kurā vari atslēgties no ikdienas, meditēt, sapņot, radīt. 

3. Padari savu vidi tādu, kas rada prieku. Izliec vāzēs svaigus ziedus, bet mīļākās grāmatas turi redzamā vietā. 

4. Atrodi laiku sevis lutināšanai - ej karstā vannā, iekaisi tajā rožu ziedlapiņas un ēteriskās eļļas. 

5. Izrevidē drēbju un veļas skapi. Tiec vaļā no vecām, novalkātām lietām. To vietā nopērc sev skaistu, mežģīņu apakšveļu un nēsā to arī ikdienā. 

6. Padari savu dienu jautru. Noskaties komēdiju, palasi komiksus vai grāmatu, kas tev liek smieties. Tiecies ar cilvēkiem, ar kuriem kopā tev ir jautri. 

7. Aizved sevi uz randiņu. Saplāno veselu vakaru vienatnē ar sevi. Nopērc iemīļotāko vīnu, uzkodas un desertu. Izbaudi šo mirkli sveču un romantiskas mūzikas pavadībā. 

8. Atceries un pieraksti 20 savas dzīves skaistākos notikumus. Pēc tam piefiksē 20 notikumus, par kuriem sapņo, no tiem izvēlies vienu un paveic ko reālu, lai to īstenotu. 

9. Paklausies senus, tev mīļus un nozīmīgus mūzikas ierakstus. Izveido un ieraksti savu mīļāko dziesmu izlasi. 

10. Uzraksti sev vēstuli no sevis pašas. Ko tu teiktu sev, kad biji bērns un ko tagad - kad esi pieaugusi? Raksti to no laimīgas sievietes skatu punkta. 

11. Pārvieto mēbeles guļamistabā tā, lai šajā telpā ienāktu pēc iespējas vairāk Saules un Mēness gaismas. 

12. Noklausies sarunas ar sevi. Tu taču mēdz ar sevi sarunāties, vai ne? Ja sarunas ir nepatīkamas, izmaini tās. Uzraksti jaunu scenāriju. Izliec pa visu māju lapiņas ar pozitīviem apgalvojumiem. Noslēp tās drēbju skapī, aptieciņā, ledusskapī un citās vietās, kuras atverot, atcerēsies, ka dzīve ir skaista. 

13. Izveido foto kolāžu ar to cilvēku sejām, kurus mīli un kuri tavā dzīvē daudz ko nozīmē. 

14. Nelolo veltas cerības un neuzliec citiem pienākumu tās izpildīt. Parūpējies pati par savām vajadzībām. 

15. Vienmēr atceries, ka tava laime ir tavās rokās. Pieņemt to un priecājies. Tu tiec oficiāli iecelta par savas laimes izpilddirektoru. Mēs varam būt gan laimīgas, gan nelaimīgas - gan viens, gan otrs prasa vienādi lielus pūliņus . 

Avots: www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma