Turpinām konservēšanu - tomāti garšvielās

Par cik konservēšanas laiks vēl nav beidzies, taču ir pašā kulminācijā, lūk - vēl kāda garda recepte tomātiem un tomātiņiem!

Šādi tomātiņi derēs kā lieliska uzkoda!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šādi tomātiņi derēs kā lieliska uzkoda!

Sastāvdaļas:

  • sīpoli
  • smaržīgie pipari
  • melnie pipari
  • pētersīļu lapiņas
  • tomāti

Marinādei:

  • 1l ūdens
  • 2 ēd.k. sāls
  • 2 ēd.k. cukura
  • 1 ēd.k. etiķa esences

Gatavošana:

Reklāma
Reklāma
  • Izmazgātās, izkarsētās burciņās liek pusripiņās sagrieztus sīpolus, pētersīļu lapiņas, smaržīgos piparus, melnos piparus un burkās kārto neliela izmēra tomātus.
  • Uzvāra marinādi - tomātus pārlej ar uzvārīto marinādi un burciņas liek katlā karsēties 80 grādos, apmēram 15 minūtes.
  • Burciņas aizvalcē ciet un griež ar vāciņu uz leju, līdz tās atdziest.

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas