Grūbu - dārzeņu sautējums! Garda recepte

Kā jau mēs zinām, graudaugi ir veselīgi, turklāt grūbas uzlabo ādas veselību. Pagatavo sātīgas un gardas vakariņas visai ģimenei!

Šāds meistardabs garšo nesliktāk kā plovs!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šāds meistardabs garšo nesliktāk kā plovs!

Sastāvdaļas:

  • glāze grūbas
  • glāze putraimu
  • 4 vistas šķiņķīši bez ādas un kaula
  • 2 lieli tomāti
  • 4 burkāni
  • 1 paprika
  • sīpols
  • puravs
  • zaļumi - pētersīļi, oregano
  • sāls, pipari

Gatavošana:

  • Tomātiem uzlej vārošu ūdeni, novelk miziņu un sagriež nelielos kubiņos.
  • Burkānus nomizo un sarīvē.
  • Sīpolu nomizo un smalki sagriež.
  • Paprikai izņem sēklas, sagriež kubiņos.
  • Vistas fileju sagriež lielākos kubiņos un apcep.
  • Pannā apcep papriku, burkānus, sīpolus un puravu.
  • Tadžīnā ielej nedaudz ūdens un pievieno sagrieztos tomātus, sāli un piparus.
  • Tad pievieno saceptos dārzeņus, sacepto vistas gaļu un iepriekš uzbriedinātus grūbas un putraimus.
  • Tadžīnai uzliek vāku un visu sautē uz ļoti lēnas uguns, ik pa laikam pārbaudot sautējuma gatavību.
  • Pirms sautējums gatavs, tam pievieno pētersīļus un oregano.

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas