Knifiņi ideālo kraukšķīgo kartupeļu pankūku pagatavošanai

Dzēsts lietotājs

Bildē gan neizskatās ka pankūkas būs kraukšķīgas.
Lai būtu kraukšķīgas pankūkas, ņem nemiltainus kartupeļus, sarīvē uz rupjās dārzeņu rīves, piesit klāt viegli saputotu olu un cep nelielas pankūkas. sanāk ar kraukšķūgām maliņām un superīgi gardas. Var ēst ar skābu vai saldu zapti, ar siļķi vai pašvārītu tomātu kečupu, vai ko citu pēc izvēles, kaut ar putu krējumu!

Krista

Ja pieliek miltus,tie virs NAV kartupeļu pankoki. Karupeļus sarive,pievieno garšvielas- sāls un pipari,+olas un uz karstas panas virsū. Nekādus miltus un huhļi muhļi. Tās būs visīstākās pankūkas. Nevis plus milti plus oregano plys kiniešilu garšvielas ytt

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Viedokļi