Jaunā māmiņa iemācās runāt angliski 2 dienās

“Sarunājos angliski, tikpat viegli kā latviski. Tik ļoti vienkārši tas ir! ” – intervijā stāsta Laima. 20. augustā Šveices Valodu Institūts noslēdz vasaras akciju un piedāvā apgūt jaunu svešvalodu ar 55% atlaidi – tikai par 6.95 € (iepriekš cena 16.95 €).

Laima stāsta, ka vēl nerunā pilnīgi ideāli, bet galvenais, ka komunicēt var bez problēmām. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Laima stāsta, ka vēl nerunā pilnīgi ideāli, bet galvenais, ka komunicēt var bez problēmām. Publicitātes foto.

Lai saņemtu atlaidi, spied šeit: SwissLanguages-ATLAIDE

 

Piedāvājuma skaits ierobežots, dēļ lielā pieprasījuma - tikai pirmie 50 lietotāji saņems atlaidi. Vidēji 14 dienu laikā cilvēki pēc šīs programmas apgūst svešvalodu pietiekamā līmenī, lai pilnvērtīgi sazinātos ceļojuma laikā vai jaunas darba vietas atrašanai ārzemēs. Jau 15'000 cilvēku Latvijā izmantojuši šo metodi valodu apguvei. Nāc uz swisslanguages.com

 

Laima Ozoliņa (41) no Rīgas, kura šonedēļ atgriezusies no ģimenes ceļojuma uz Londonu. Laima angļu valodu apguva tikai 2 dienās, tas ir līdz šim ātrākais rezultāts Latvijā! Turpinājumā intervija par Laimas Ozoliņas gūtajiem iespaidiem.

 

 Kā tu izdomāji sākt mācīties angļu valodu?

– Bija doma jau senāk iet kursos, bet dēļ meitiņas piedzimšanas visu laiku atliku un atliku. Ieraudzīju internetā šo programmu un nolēmu pamēģināt, jo savādāk likās, ka es nekad nesaņemšos, lai kaut ko sāktu darīt. Arī fakts, ka to viegli apvienot ar ikdienas darbiem un bērna auklēšanu. Vispār vajadzēja sākt ātrāk, kamēr vēl bērns puncī, jo jaunas informācijas uzņemšana grūtniecības laikā bērniņam nāk tikai par labu.

 

– Kā Tev izdevās tik ātri apgūt angļu valodas kursu?

– Programmu lietoju vakaros, vienmēr tieši pirms gulēt iešanas. Pa dienu nesanāk laiks un runā, ka tā varot labāk atcerēties informāciju. Tā man nevajadzēja iet divreiz cauri vieniem un tiem pašiem uzdevumiem un vārdiņiem – visu atcerejos no pirmās reizes. Pildīju visus uzdevumus pēc kārtas. Vispār diezgan ātri gāja uz priekšu pats no sevis. Ar angļu valodu kabatā, dzīve ir mazliet savādāka, domāju, ka vajadzēja jau sen šitam pieķerties!

Reklāma
Reklāma

 

– Vai Londonā angļu valoda noderēja?

– Es vispār biju pārsteigta, ka man tik ātri izdevās iemācīties angļu valodu. Pat necerēju, ka līdz ceļojumam varētu paspēt kaut izrunu iemācīties. Bet jā, loģiski, ka Anglijā man bija ļoti vajadzīga angļu valoda. Kaut vai tikai tāpēc, lai saprastu, kas apkārt notiek, ko cilvēki runā uz ielām utt.

 

– Varēji brīvi sarunāties?

– Nu es varēju pajautāt standarta lietas – ceļu uz ielas, vai kafejnīcā ēdienu. Brīžiem Tu pats runā caur smaidu, jo kaut kas piemirstās, es jau vēl nerunāju pilnīgi ideāli, bet galvenais, ka komunicēt varēju bez problēmām! Es teiktu, ka jutos ļoti brīvi un labi. Tagad jau sajūta, ka sarunājos angliski, tikpat viegli kā latviski. Tik ļoti vienkārši tas ir!  Paldies par šo iespēju!

 

 

Arī Tu vari īsā laikā apgūt kādu no svešvalodām šodien ar 55% atlaidi – par 6.95 €. Izmanto iespēju – sāc apgūt jau tagad un neatliec uz rītdienu to, ka vari sākt jau šodien. Tu vēl vari paspēt būt starp pirmajiem 50, kuri šodien saņem 55% atlaidi.

 

Lai saņemtu atlaidi, spied šeit: SwissLanguages-ATLAIDE