Roku higiēna vasarā

Arī vasarā cilvēki nav pasargāti no dažādām gremošanas trakta, augšējo elpceļu un infekciju slimībām. Nereti tas notiek tādēļ, ka cilvēki mēdz piemirst par pavisam  vienkāršu, nedārgu bet efektīvu sevis aizsardzības pasākumu kā regulāru roku mazgāšanu un roku higiēnas ievērošanu. 

Roku higiēna vasarā ir tikpat svarīga kā jebkurā citā laikā. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Roku higiēna vasarā ir tikpat svarīga kā jebkurā citā laikā. Publicitātes foto.

Ja rokas mazgājiet tikai ar ūdeni, tad ne vienmēr varat atbrīvoties no lielākiem netīrumiem vai taukainības un lipīguma sajūtas. Šķidro ziepju pamatsastāvu veido mazgājošās vielas, kuras saudzīgi nomazgā netīrumus, kā arī papildus sastāvdaļas, kas nodrošina roku ādas kopšanu. 

 

Domājot par roku higiēnu, pašmāju uzņēmums Spodrība, saviem klientiem piedāvā aromātisku, dabas ekstraktiem bagātu un attīrošu šķidro ziepju līniju Dagne, kā arī  ekoloģisku un  maigu ķermeņa un roku kopšanas līniju ECO.  

 

Šķidro ziepju sērijā Dagne ir dažādu aromātu ziepes, kuras, pateicoties to sastāvam, piemērotas biežai roku un ķermeņa mazgāšanai. Ir iespējams izvēlēties citrusu, zaļās tējas, ābolu ziepes, kā arī ziepes ar dabīgiem smiltsērkšķu, auzu un mežrozīšu ekstraktiem.  

 

 

Eco Seal for Nature produktu līnijā ir divu veidu šķidrās ziepes, kas piemērotas saudzējošai roku un ķermeņa mazgāšanai. Ziepes ir cilvēkam un dabai draudzīgas, tās nesatur krāsvielas, forfātus, alergēnus un citas kaitīgas vielas. Ziepes atzinīgi novērtējusi astmas un alerģijas biedrība. Eco krēmziepes un Eco ziepes ieguvušas Eiropas Savienībā atzītu   “Ecoflower” sertifikātu, kas nodrošina to atbilstību augstākajiem vides standartiem. 

Reklāma
Reklāma

 

Gadījumos, kad nav pieejams ūdens, iesakam viegli lietojamu un efektīvu antibakteriālo želeju roku kopšanai, kas nav jānoskalo, turklāt  tā nožust dažu sekunžu laikā. Līdzeklis satur vielas, kas mitrina, mīkstina, ietauko roku ādu, novēršot sprēgāšanu. Produkts nav lipīgs, atstājot patīkamu svaiguma sajūtu. 

 

 

IENĀC www.spodriba.lv!

 

Spodribas eko produkcija