Jūrmalā augustā notiks bērniem veltīts labdarības pasākums Neptūna diena 2014

Jau septīto gadu pēc kārtas Bērnu sporta un veselības labdarības fonds „Balans” kopā ar Latvijas Lietišķo Sieviešu apvienību rīkos „Neptūna dienu” – labdarības pasākumu, kas veltīts bērniem no Latgales bērnu namiem un krīžu centriem. 

Neptūna dienās piedalīsies ap 130 bērni no Latgales bērnu namiem un krīžu centriem.

FOTO: Agnis Šmits

Neptūna dienās piedalīsies ap 130 bērni no Latgales bērnu namiem un krīžu centriem.

 

Organizatoru komanda atvedīs bērnus no Krāslavas, Ludzas, Daugavpils, Aglonas, kā arī no citām Latgales pilsētām, un kopumā tie būs 130 bērni vecumā no 7 līdz 15 gadiem.

Bērni Jūrmalā aizvadīs neaizmirstamu dienu un saņems labdarības akcijas laikā saziedotos kancelejas piederumus, lai mācību gaitu uzsākšana septembrī būtu vieglāka un patīkamāka. Pie jūras bērnus sagaidīs vectētiņš Neptūns, tiks organizētas sporta un izklaides spēles kā arī tiks pasniegti ēdieni un dzērieni. Bērnus iedvesmos un atbalstīs pasākuma organizatoru komanda un sveiks Jūrmalas pilsētas domes pārstāvji.

Bērnu sporta un veselības fonds „Balans” ir dibināts 2008. gadā kā labdarības biedrība, kuras mērķi ir bērnu veselībai draudzīgas atpūtas organizēšana, fizisko un garīgo spēju atjaunošana un paaugstināšana, kā arī trūcīgo un sociāli mazaizsargāto grupu sociālās labklājības celšana.

Reklāma
Reklāma

Dāvanas bērniem tiek vāktas līdz pat 21.augustam, un tās var atstāt Jūrmalā, Meža pr.49 (Klubs Balans). Fonds pieņem arī naudas ziedojumus.

Pasākums notiks 2014. gada 22. augustā, svinīgais sākums paredzēts plkst.12 Jūrmalā, Bulduru pludmalē, starp Vienības prospektu un 9.līniju.