Kopā ar jaunāku vīrieti jeb "toyboy". Šādu attiecību riski

Madonna, Dženifera Lopeza, Vivjena Vestvuda, Kortnija Koksa - tās ir tikai dažas slavenas dāmas, kuras sev blakus izvēlējušās krietni jaunākus partnerus.

Vīrieši ir dažādi, taču vecākas sievietes jaunus puišus piesaista pamatā divu iemeslu dēļ. Vai nu viņi meklē mātes siltumu vai arī gluži vienkārši izmanto šo sievieti, jo tādās attiecībās viņam nav jāuztraucas par sadzīviska rakstura jautājumiem.

FOTO: Shutterstock.com

Vīrieši ir dažādi, taču vecākas sievietes jaunus puišus piesaista pamatā divu iemeslu dēļ. Vai nu viņi meklē mātes siltumu vai arī gluži vienkārši izmanto šo sievieti, jo tādās attiecībās viņam nav jāuztraucas par sadzīviska rakstura jautājumiem.

 

Krītas pašvērtējums 

Slavenām sievietēm, kuras savos gados lieliski izskatās, gluži vai par modes lietu kļuvušas attiecības ar jaunākiem parteriem. Tādejādi viņas apliecina savu  it kā nevīstošo jaunību un spēju allaž būt lieliskā formā. Sākumā attiecības jaunu puisi, gluži vai "ceļ spārnos", sieviete jūtas jauna un iekārojama. Taču, kad pirmā eiforija pāriet, pozitīvās emocijas nomāc realitāte. Sieviete sāk uztraukties vai puisis pie viņas sāniem neizskatās pārāk jauns. Viņa sāk sevi salīdzināt ar jaunākām sievietēm, tādejādi pazeminot pašvērtējumu. Protams, šādā situācijā sieviete cenšas izskatīties jaunāka par saviem gadiem un tas ir apsveicami. Taču ne stilists, ne arī kosmetologs un pat plastikas ķirurgs patieso vecumu nenoslēps. 

 

Risks tikt izmantotai 

Vīrieši ir dažādi, taču vecākas sievietes jaunus puišus piesaista pamatā divu iemeslu dēļ. Vai nu viņi meklē mātes siltumu vai arī gluži vienkārši izmanto šo sievieti, jo tādās attiecībās viņam nav jāuztraucas par sadzīviska rakstura jautājumiem. Savukārt sievietei ar šo "puišeli" nākas auklēties, mācīt, audzināt, ieguldīt savus resursus un arī uzturēt. Protams, pretīm viņas saņem jaunības enerģiju, taču - cik ilgu laiku ar to pietiks? 

 

Bet parunāties? 

Slavenību jaunajiem parteriem rietumu tabloīdi piešķīruši visai trāpīgu apzīmējumu "toyboy", jeb rotaļu puisītis. Viņš lieliski izskatās, demonstrē satriecošu augumu, apburoši smaida un prot uzturēt pieklājīgas saviesīgas sarunas. Taču pilnvērtīgām sarunām viņš nav gatavs, jo trūkst gan erudīcijas, gan dzīves pieredzes. Ar laiku tas sāk garlaikot, jo attiecībām pietrūkst emocionālā un intelektuālā seguma. 

 

Reklāma
Reklāma

Lielisks sekss 

Ir tikai viens punks, kur var iztikt bez daudziem bet... un tā ir gulta, kurā esot kopā ar jaunāku vīrieti nekādas problēmas nerodas. Patiesībā tur valda pilnīga seksuālā harmonija. Kā zināms, vīrietim seksuālā aktivitāte lielāka ir vecumā ap divdesmit gadiem, savukārt sieviete seksuāli visaktīvākā kļūst ap trīsdesmit piecu gadu vecumu. Tieši tas ir galvenais iemesls, kas ilgāku laiku spēj kopā saturēt vecuma ziņā atšķirīgus pārus. 

 

Ko vēlies tu pati? 

Protams, ka katras attiecības ir īpašas un ir pietiekami daudz gadījumu, kad vecākas sievietes apprec jaunus puišus un dzīvo kopā ilgi un laimīgi. Viss ir atkarīgs no tā, ko pati sieviete vēlas no šādām attiecībām. Ja viņai jauns draugs ir vajadzīgs seksa rotaļām un izklaidei, kā Madonnai, tad ielaisties šādās attiecības var drošu sirdi. Taču, ja vēlies nopietnas attiecības un ģimeni, ir jāapsver visi plusi un mīnusi. Lai arī tavs mīļotais apgalvo pretējo, agri vai vēlu viņš vēlēsies kļūt par tēvu, taču vai tu vairs to varēsi un vēlēsies? Arī tu pati pēc kāda laika vēlēsies blakus stipru plecu un finansiālu atbalstu, nevis vāju vīrieti, kurš nav spējīgs nopelnīt pieklājīgu iztiku. Vēl bēdīgāk būs, ja tu šādām attiecībām veltīsi vairākus savas dzīves gadus un pēc tam tavs izskolotais jaunietis aizies pie savas vienaudzes, bet tu paliksi pie sasistas siles, kā tas notika ar skaisto un šarmanto Demiju Mūru. 

 

 

Avots: www.kasjauns.lv