Saldskābais vafeļu kārtojums

Saldēdiens ļoti ies pie sirds tiem, kas nemīl šķebinoši saldo garšu, kā arī skābo. Šis būs pa vidu - saldskābs un ļoti gards!

Garšu kombinācija sanāk pavisam neierasta, taču interesanta.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Garšu kombinācija sanāk pavisam neierasta, taču interesanta.

Sastāvdaļas:

  • 3 rabarberu kāti
  • 300 g cukura
  • 10 g biezpiena vai krējumsiera
  • 200 g saldā krējuma
  • vaniļas cukurs
  • apelsīns
  • citrona sula
  • vafeles (citronu)
  • kanēlis, piparmētru lapiņas

Gatavošana:

  • Vafeles salauž gabaliņos, tām uzspiež virsū citronu un apelsīnu sulu.
  • Rabarberus nomizo un smalki sagriež, klāt pieber cukuru un savāra ievārījumā.
  • Saputo saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru, klāt pieliek biezpienu.
  • Glāzēs kārto putukrējuma - biezpiena masu, ar sulu sasūcinātās vafeles.
  • Nākamajā kārtā kārto atkal putukrējuma - biezpiena masu, tad liek rabarberu ievārījumu.
  • Tādā veidā visu kārto, kamēr trauciņš pilns.
  • Beigās to pārkaisa ar kanēli un rotā ar piparmētru lapiņām.

Reklāma
Reklāma

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas